Firmas.lv Segmentēto datu atlase – atrodi jaunus klientus vienkāršāk!

Firmas.lv
Firmas.lv Segmentēto datu atlase.jpg

Vai tu meklē jaunus klientus un sadarbības partnerus? Vai veido potenciālo klientu sarakstu, ar ko sazināties? Kā šo procesu padarīt mazāk laikietilpīgu un rezultatīvāku? Tev noderēs Firmas.lv Segmentēto datu atlases risinājums!

Klienti un biznesa partneri ir ikviena uzņēmuma virzītājspēks, vērtīgs resurss, kas palīdz biznesam augt, tieši tāpēc ir tik būtiski pastāvīgi strādāt pie klientu loka paplašināšanas. Bet kā tos atrast un efektīvi uzrunāt? B2B (business to business) sektorā joprojām populāra mērķauditorijas piesaistes un pārdošanas veicināšanas stratēģija ir tiešais mārketings – individuāli adresēta vēstule, e-pasts, zvans vai tiešā pārdošana. Tomēr, lai komunikācija ar iespējamiem klientiem būtu personiskāka un līdz ar to – arī rezultatīvāka, būtiski, lai tavā rīcībā ir precīzi un aktuāli dati par tiem. Un te nāk talkā Firmas.lv Segmentēto datu atlase – efektīvs palīginstruments, kas atvieglos tiešā mārketinga procesu, ļaujot atrast klientus un sadarbības partnerus vienkāršāk, ātrāk un pārliecinošāk.

Kas ir Segmentēto datu atlase un kā tā darbojas?

Ja veido uzņēmumu kontaktu sarakstu ar interneta resursu palīdzību, tad noteikti zini, ka šis process var aizņemt gana daudz laika un ne vienmēr sniedz vēlamo rezultātu. Turklāt šādus klientu sarakstus ir nepieciešams arī uzturēt, proti, papildināt un aktualizēt. Ar Firmas.lv Segmentēto datu atlases rīku iespējams īsā laikā izveidot pēc interesējošiem kritērijiem atlasītu adresātu sarakstu, kam piezvanīt vai nosūtīt personalizētu e-pastu, lai pastāstītu par savu piedāvājumu. Tāpat Segmentēto datu atlase ļauj sakārtot sava uzņēmuma datubāzi – iesniedzot Firmas.lv speciālistam datubāzē esošo uzņēmumu reģistrācijas numurus, tiek pārbaudīti un pievienoti klāt visi aktuālie dati.

Pēc kādiem kritērijiem var atlasīt uzņēmumus?

Pateicoties Firmas.lv un biznesa uzziņu portāla ZL.LV datubāzēm, kur regulāri tiek atjaunināti uzņēmumu faktiskie dati, veikt interesējošo uzņēmumu atlasi iespējams pēc tādiem kritērijiem kā:

  • ​darbības nozare,
  • ​juridiskā un faktiskā adrese,
  • ​darbinieku skaits,
  • ​apgrozījums,
  • ​peļņa,
  • ​uzņēmuma darbības ilgums,
  • ​filiāles, saistītie uzņēmumi,
  • ​ir / nav pieejami tālruņa numuri vai e-pasta adreses.

Rezultāts – aktuāls un detalizēts potenciālo klientu saraksts, kurā ietverts gan uzņēmuma nosaukums, tā adrese un kontaktinformācija, kā arī visi iepriekš minētie izvēlētie atlases kritēriji. Datus var papildināt arī ar amatpersonām, kas palīdzēs uzlabot sarunas kvalitāti ar klientu.

Kā Segmentēto datu atlase palīdzēs tieši tev?

Pateicoties Firmas.lv Segmentēto datu atlases opcijām, tavs uzņēmums varēs efektīvāk:

  • atrast jaunus klientus / biznesa partnerus, kam piezvanīt vai nosūtīt e-pastu, lai piedāvātu savus pakalpojumus,
  • atrast jaunus investorus, lai realizētu sava uzņēmuma mērķus,
  • aktualizēt, papildināt, sakārtot vai pilnībā pārkārtot uzņēmuma datu bāzi efektīvākam darbam,
  • optimizēt darbu, ietaupot laiku, kas parasti tika veltīts manuāliem uzņēmumu meklējumiem interneta resursos.

Kā iegūt Firmas.lv Segmentēto datu atlases iespēju?

Datu atlase un kontaktu saraksti tiek veidoti individuāli, iepriekš vienojoties ar Firmas.lv speciālistu par tev nepieciešamo informāciju. Dati tiek atlasīti, ievērojot personas datu aizsardzības kritērijus.

Kā aktualizēt izveidoto kontaktu sarakstu?

Lai uzturētu atlasīto uzņēmumu sarakstā vienmēr aktuālu informāciju un gūtu iespēju atlasīt jaunus uzņēmumus, vērtīgs papildinājums Firmas.lv Segmentēto datu atlasei būs Uzņēmumu monitorings. Tas palīdzēs ne vien operatīvi uzzināt par svarīgām izmaiņām klientu datos un uzturēt kārtību uzņēmuma datubāzē, bet arī ļaus veiksmīgi pasargāt uzņēmumu no dažādiem biznesa riskiem.

Uzzini vairāk par Segmentēto datu atlases iespējām, sazinoties ar Firmas.lv Klientu servisu:

  • e-pasts: serviss@firmas.lv,
  • tālrunis: +371 67770757.