Firmas.lv Uzņēmumu monitorings – efektīvs risinājums, kas palīdz samazināt biznesa riskus!

Firmas.lv
Firmas.lv monitorings.jpg

Kā efektīvi sekot līdzi klientu un biznesa partneru informācijai un pasargāt uzņēmumu no finansiāliem un cita veida zaudējumiem? Tev noderēs Firmas.lv Uzņēmumu monitorings!

Ja tavam uzņēmumam ir vairāki desmiti, pat simti klientu un biznesa partneru, tu noteikti piekritīsi, ka kontrolēt apjomīgo informācijas plūsmu par tiem mēdz būt diezgan sarežģīti. Tomēr tādi klientu notikumi kā  uzņēmuma nosaukuma, adreses maiņa, īpašnieku maiņa, maksātnespēja, likvidācija, reorganizācija un citi būtiski uzņēmumu procesi un izmaiņas var rezultēties ar finansiāliem zaudējumiem, reputācijas pasliktināšanos un citiem sarežģījumiem tava uzņēmuma darbībā, tāpēc ir ļoti svarīgi katru klientu “pieskatīt”, regulāri pārbaudot, vai tava uzņēmuma rīcībā esošā informācija nav mainījusies. Bet kā to izdarīt iespējami ātrāk, vienkāršāk, efektīvāk un drošāk? Par laimi, mēs dzīvojam informācijas tehnoloģiju dinamiskās attīstības laikmetā, kur iegūt precīzu, aktuālu un detalizētu informāciju iespējams nekavējoties – tiklīdz notiek kādas izmaiņas. Šo iespēju nodrošina Firmas.lv Juridisko un fizisko personu datu monitorings.

Kas ir Firmas.lv monitorings?

Firmas.lv Juridisko un fizisko personu datu monitorings ir datu risinājums, kura ietvaros tiek nodrošināta detalizēta juridiskā informācija par klientu vai sadarbības partneri no Uzņēmumu reģistra un citām oficiālajām datubāzēm. Tā ir iespēja vienlaicīgi sekot līdzi vairāk nekā simts notikumiem un nekavējoties, tiklīdz fiksētas klienta vai sadarbības partnera uzņēmuma izmaiņas oficiālajos reģistros, saņemt par tiem paziņojumu Firmas.lv portālā vai e-pastā. Firmas.lv monitorings – tā ir tava iespēja izvairīties no biznesa riskiem un savlaicīgi pieņemt pareizos lēmumus sarežģītās situācijās.

Kādām izmaiņām var sekot līdzi ar Firmas.lv monitoringu?

Ar Firmas.lv Datu izmaiņu monitoringa palīdzību iespējams operatīvi uzzināt par vairāk nekā 100 veidu notikumiem klientu un biznesa partneru uzņēmumu darbībā, piemēram:

  • uzņēmuma nosaukuma, adreses, kontaktinformācijas izmaiņām, jaunas filiāles atvēršanu vai aizvēršanu,
  • PVN maksātāja statusu,
  • uzņēmuma īpašnieku, patiesā labuma guvēju maiņu,
  • pamatkapitāla izmaiņām,
  • datus par iesniegtajiem gada pārskatiem,
  • apgrūtinājumu reģistrēšanu,
  • nodokļu parādu izmaiņu reģistrēšanu VID,
  • maksātnespējas, likvidācijas, reorganizācijas un citu procesu uzsākšanu vai izbeigšanu.

Kā  strādā Firmas.lv monitorings?

Viss, kas nepieciešams – pievienot klientus un biznesa partnerus Firmas.lv monitoringa sarakstam, un Firmas.lv sistēma reizi diennaktī automātiski sekos līdzi šo juridisko un fizisko personu datiem. Nepieciešamības gadījumā Firmas.lv monitoringa risinājums ir pielāgojams individuāli, dodot iespēju uzņēmuma izvēlēties konkrētus notikumus, par kuriem saņemt informāciju. Jebkuras izmaiņas tiek nekavējoties piefiksētas un par tām tiksi informēts e-pastā nākamajā dienā pēc to reģistrēšanas attiecīgajā dienestā.

Ko iegūs tavs uzņēmums, izmantojot Firmas.lv monitoringu?

Ietaupīts laiks. Pateicoties Firmas.lv monitoringam, juridiskajām vai privātpersonām iespējams sekot līdzi, nepatērējot tam ne minūti sava dārgā laika. Ja līdz šim klientu un sadarbības partneru datus pārbaudīji manuāli, padomā – cik gan daudz tu varētu darīt uzņēmuma labā uz iegūtā laika rēķina, ko nodrošina Firmas.lv monitorings? 

Drošības sajūta. Katra šķietami niecīgākā izmaiņa klienta vai sadarbības partnera uzņēmuma informācijā var būtiski ietekmēt arī tavu uzņēmumu un tā reputāciju, taču, izmantojot Firmas.lv monitoringu, tu vari būt pārliecināts, ka Firmas.lv „pieskatīs” klientus tavā vietā un nekavējoties informēs tavu uzņēmumu par jebkurām nozīmīgām izmaiņām. Tādējādi tu varēsi izvairīties no šaubīgiem darījumiem, savlaicīgi pieņemt nozīmīgus lēmumus un gūt lielāku drošības sajūtu par klientu uzticamību.

Kārtība datubāzē. Pateicoties Firmas.lv monitoringa risinājumam, tavam uzņēmumam ir iespēja parūpēties par vienmēr aktuālu un precīzu datubāzi.

Firmas.lv monitoringu kā efektīvu palīgu ikdienas darbā atzinuši jau tūkstošiem klientu – uzņēmumu īpašnieki, pārdošanas atbalsta speciālisti, zvērināti advokāti, klientu menedžeri, grāmatveži un citi profesionāļi. To vidū var būt arī tavs uzņēmums, tādējādi gādājot par stabilu un veiksmīgu biznesa attīstību! Uzzini vairāk par Firmas.lv Datu izmaiņu monitoringu ŠEIT!