Ko iegūs tavs uzņēmums, kļūstot par Firmas.lv klientu?

Firmas.lv
firmas-profili1.png

Sīvās biznesa konkurences apstākļos ir vitāla nozīme tam, lai uzņēmums būtu redzams un vienkārši atrodams digitālajā vidē, kur informāciju par produktiem, pakalpojumiem un firmām meklē vairums cilvēku, tai skaitā profesionāļi, kas lūko pēc jauniem sadarbības partneriem. Viens no vienkāršākajiem un vienlaikus efektīvākajiem risinājumiem, kā veicināt ne vien uzņēmuma atrodamību, bet arī uzticamību, ir profesionāli noformēts biznesa profils, kas publicēts resursos ar augstu reputāciju, piemēram, Firmas.lv – plašākajā Latvijas uzņēmumu datubāzē un vienā no uzticamākajām platformām, kur  meklēt un izvietot biznesa informāciju. Turklāt Firmas.lv ir arī vērtīgs mārketinga kanāls, ar kura palīdzību uzņēmumi var uzrunāt un piesaistīt B2C un B2B auditoriju. 

Uzņēmumu biznesa profili ir populārs un efektīvs Firmas.lv mārketinga risinājums. Tie iedalās divās kategorijās – bezmaksas un maksas. Līdz ar to mēdz rasties jautājums – kāpēc kļūt par klientu un veidot maksas biznesa profilu Firmas.lv, ja uzņēmumam jau ir bezmaksas profils? Atšķirības starp šiem profilu veidiem ir būtiskas. Turpini lasīt un uzzini – kādas!

Lai statistika runā pati par sevi!

Portāls Firmas.lv ir ieguvis augstu reputāciju gan profesionāļu, gan vienkāršu lietotāju vidū, ko apliecina arī statistikas dati – gada laikā Firmas.lv apmeklē vidēji divi miljoni unikālo portāla lietotāju, bet vidējais lapu skatījumu skaits sasniedz ap 15 miljoniem gadā.

Apkopojot Firmas.lv biznesa profilu statistiku par 2022. gadu, secināts, ka pērn maksas jeb klientu biznesa profili tika atvērti vidēji 2,7 reizes vairāk, savukārt atrādījumi meklēšanā bija pat 3,3 reizes augstāki! Turklāt svarīgi ņemt vērā, ka šie statistikas dati ir tikai par tiem maksas un bezmaksas biznesa profiliem, kas atvērti vai parādījušies meklēšanas rezultātos vismaz vienu reizi. Proti, ir arī tādi bezmaksas biznesa profili, kas gada laikā netiek atvērti nevienu reizi (šajā statistikā tie nav ietverti). Līdz ar to, ja ņemtu vērā arī ne reizi neatvērtos bezmaksas profilus, maksas profilu statistikas datu pārsvars būtu vēl lielāks. No šiem datiem var secināt, ka ar maksas biznesa profilu iespējams iegūt vismaz divas trīs reizes augstāku profila apmeklējumu statistiku. Kāpēc tā? Jo maksas biznesa profiliem ir virkne dažādu priekšrocību, kas ļauj tiem būt pamanāmākiem un veicina vēlmi tos apskatīt.

Vairāk priekšrocību

Biznesa profils ir uzņēmuma vizītkarte un vieta, kur nonāk vairums uzņēmuma potenciālo klientu un sadarbības partneru. Tā galvenais uzdevums ir gluži kā mājaslapai – maksimāli informēt, efektīvi uzrunāt, piesaistīt un noturēt –, tāpēc ir būtiski atstāt nevainojamu pirmo iespaidu par sevi un sniegt iespējami plašāku un kvalitatīvāku informāciju, kas paaugstinās uzņēmuma iespējas tapt pamanītam starp daudzajiem konkurentiem. 

Firmas.lv meklēšanas rezultātos par uzņēmumu, kam ir bezmaksas profils, parādās tikai pamata informācija – uzņēmuma nosaukums, atrašanās vieta un tālrunis. Savukārt maksas profils var tikt papildināts ar daudz un dažādiem teksta un grafiskajiem elementiem un tehniskajiem risinājumiem, piemēram, atslēgvārdiem, logo, sociālo tīklu linkiem, aprakstu un citiem elementiem (skatīt tabulu), kas uzlabos uzņēmuma atrodamību ne tikai Firmas.lv, bet arī Google un citos meklētājos. Tāpat maksas biznesa profils ir veids, kā nodrošināt vēl lielāku apmeklētāju plūsmu savai mājaslapai. Bet, ja mājaslapas nav, tad maksas biznesa profils var pildīt lielāko daļu mājaslapas funkciju.

Secinājums – maksas biznesa profils ir efektīvāks veids, kā uzņēmums var izcelties starp konkurentiem un iegūt lielāku apmeklējumu statistiku. Jo ātrāk, t.i. augstākās pozīcijās, uzņēmums ir atrodams meklēšanā un jo plašāka, daudzveidīgāka un vizuāli pievilcīgāka informācija par to ir atrodama, jo lielākas iespējas, ka potenciālais klients / biznesa partneris vēlēsies sadarboties un noslēgt darījumu. Turklāt Firmas.lv klientiem papildus biznesa profilam ir pieejama vēl virkne citu iedarbīgu mārketinga risinājumu – vēl pārliecinošākiem rezultātiem!

Ja arī tu vēlies kļūt pamanāmāks saviem topošajiem un esošajiem klientiem un biznesa partneriem, palielinot iespējas noslēgt jaunus darījumus, sazinies ar Firmas.lv konsultantiem, kas tev palīdzēs atrast piemērotāko risinājumu!