Firmas.lv Nozaru tops – noderīgs palīgs biznesā

Firmas.lv
nozaru tops Firmas.jpg

Meklē jaunus klientus vai sadarbības partnerus? Vēlies uzzināt, kā veicas dažādiem Latvijas uzņēmumiem, tostarp taviem konkurentiem? Meklē datus par Latvijas biznesa industrijām un nozarēm? Tad zini, ka šo un citu noderīgu informāciju – visu vienuviet – tu vari iegūt, izmantojot Firmas.lv Industriju un nozaru analīzes rīku –  Nozaru topu.

Meklējot un izvērtējot biznesa partnerus un klientus, pētot konkurējošo uzņēmumu darbību vai analizējot ekonomisko situāciju, nevar iztikt bez aktuāliem, precīziem un uzticamiem datiem. Informācija ir spēcīgs instruments biznesa risku pārvaldībā un konkurētspējas paaugstināšanā. Firmas.lv Nozaru tops ļauj iegūt visu svarīgāko uzņēmumu un nozaru informāciju vienuviet, palīdzot ievērojami ietaupīt laiku.

Kas ir Firmas.lv Nozaru tops?

Nozaru tops ir Firmas.lv analītiskās informācijas pakalpojums, ar kura palīdzību var atlasīt un padziļināti pētīt datus par Latvijas uzņēmumiem un nozarēm kopumā. Par pamatu uzņēmumu iekļaušanai nozarēs tiek izvēlētas uzņēmumu gada pārskatos norādītās nozares. Ērtākai Firmas.lv analītiskās informācijas izmantošanai Nozaru topā visi uzņēmumi ir pārskatāmi sakārtoti 16 industrijās, 63 virsnozarēs un 484 nozarēs. Atlases rezultātus var grupēt pēc apgrozījuma, peļņas, rentabilitātes, apgrozījuma pieauguma un darbinieku skaita un eksportēt nepieciešamajā formātā. Nozaru topu secība un gada pārskatu dati atjaunojas reizi gadā, oktobrī / novembrī, kad ir iesniegti visi gada pārskati.        

Kā lietot Nozaru topu?

Lai iegūtu datus par uzņēmumiem konkrētās nozarēs vai gūtu priekšstatu par situāciju Latvijas uzņēmējdarbībā kopumā

  1. https://www.firmas.lv/lv/tops kreisajā pusē no saraksta izvēlies interesējošo industriju, virsnozari un apakšnozari,
  2. uzstādi apgrozījuma diapazonu,
  3. izvēlies gadu, par kuru vēlies iegūt datus,
  4. un atzīmē reģionu, pilsētu vai novadu, kura uzņēmumu informācija tev aktuāla.
  5. Ja interesē uzņēmumi pēc noteikta reģistrācijas gada, atzīmē arī to;
  6. Tālāk izvēlies, pēc kādiem kritērijiem kārtot atlasīto uzņēmumu sarakstu – pēc apgrozījuma, peļņas, apgrozījuma pieauguma, rentabilitātes vai darbinieku skaita;
  7. Ja no saraksta ieinteresējis kāds konkrēts uzņēmums, uzklikšķinot uz tā, var pieslēgties Firmas.lv izziņai;
  8. Visbeidzot – iegūto uzņēmumu sarakstu (pirmos 1000 ierakstus) vari eksportēt XLS formātā.

Kam noderēs Firmas.lv Nozaru tops?

Firmas.lv Nozaru tops kļūs par vērtīgu palīgu ikvienam, kam ir svarīgi noskaidrot situāciju Latvijas biznesā, atsevišķās tautsaimniecības industrijās un nozarēs, kā arī tiem, kas ir jaunu biznesa partneru un klientu meklējumos vai vēlas izpētīt savus konkurentus, – uzņēmējiem, analītiķiem, žurnālistiem, ekonomistiem un citiem profesionāļiem, kuru darba ikdienā precīziem un aktuāliem datiem ir būtiska, pat izšķiroša nozīme!

Kam pieejams Firmas.lv Nozaru tops?

Firmas.lv Nozaru topa pakalpojums ir pieejams ikvienam reģistrētam Firmas.lv lietotājam.

Izmanto Firmas.lv Nozaru topu un iegūsti informāciju un zināšanas, kas palīdzēs sasniegt visdažādākos biznesa mērķus! Uzzini vairāk ŠEIT!