Firmas.lv iepazīstina ar risinājumiem biznesam Visma Festivālā (FOTO)

Firmas.lv
DSC_1374.JPG

Šodien, 30. maijā, Rīgā, Hanzas peronā, norisinājās Visma Festivāls – satikšanās, sarunu un iedvesmas pasākums grāmatvežiem, personāla speciālistiem un vadītājiem. Pasākumu apmeklēja vairāk nekā 1200 dalībnieku, un uz četrām tematiskajām skatuvēm – “Finanses”, “Cilvēki”, “Procesi” un “Visma un partneru risinājumi” – ar iedvesmojošiem stāstiem un paneļdiskusijām uzstājās 21 dažādu nozaru eksperts. Visma Festivālā piedalījās arī Firmas.lv, iepazīstinot un plašāk pastāstot par Firmas.lv nodrošinātājiem risinājumiem biznesa optimizācijai.

Visma Festivālā galvenais uzsvars tika likts uz digitālo transformāciju, proti – kā saprast, ko patiesībā ietver digitālā transformācija, un kā par to domāt savas organizācijas kontekstā. Tāpat kopā ar lektoriem tika meklētas atbildes uz jautājumu – kā iegūt vairāk laika jēgpilnam darbam un dzīvei?

Nozaru eksperti apskatīja tādas tēmas kā “Digitalizācija un mākoņrisinājumi finanšu uzskaitei”, “E-dokumenti grāmatvedībā”, “Būt vai nebūt grāmatvedim digitālajā laikmetā?”, “Personāla vadības jomas tendences un izaicinājumi 2023”, “Gudras datu izmantošanas nozīme organizācijā”, “Aktuālie kiberdraudi, to izcelsme, intensitāte un prevencija” un daudzus citus grāmatvedībā, HR  un uzņēmumu vadībā aktuālus jautājumus.

Tāpat pasākuma laikā bija iespēja apmeklēt arī dažādas “Visma” un tā partneru risinājumu zonas un prezentācijas, tai skaitā arī Firmas.lv telti, kur varēja uzzināt vairāk par Firmas.lv pakalpojumiem un aprunāties ar Firmas.lv biznesa konsultantiem par savam uzņēmumam atbilstošākajiem risinājumiem. Plašāk par Firmas.lv Integrētajiem risinājumiem tika iepazīstināts arī prezentācijā. Firmas.lv Pārdošanas direktors Juris Habermanis pastāstīja par tādām biznesam noderīgām Firmas.lv opcijām kā  Uzņēmuma izziņa, Monitorings, Saistību analītika, Dokumenti, Nozaru tops, API un Horizon integrācijas. 

Vairāk par Firmas.lv risinājumiem vari uzzināt mājaslapā www.firmas.lv, kā arī sazinoties ar Firmas.lv speciālistiem pa tālruni +371 67770757!