Firmas.lv FMA reklāmas risinājumi – efektīvs veids, kā piesaistīt profesionāļu un ekspertu auditoriju

Firmas.lv
FMA.png

Vai tu meklē vietu, kur pastāstīt par savu piedāvājumu un uzrunāt nopietnu B2B profesionāļu auditoriju? Tad Firmas.lv reklāmas risinājumi ir domāti tieši tev!

Klienti, sadarbības partneri, investori ir jebkura uzņēmuma dzinējspēks – bez viņiem uzņēmuma izaugsme nav iedomājama. Tāpēc ir būtiski izmantot visas iespējas, lai sasniegtu savu mērķauditoriju un izveidotu ar to veiksmīgu ilgtermiņa sadarbību, kas palīdzēs uzņēmumam augt un sasniegt izvirzītos mērķus. Tomēr, darbojoties B2B (business to business) sektorā, kur lēmumu pieņemšanā būtiska nozīme ir potenciālā biznesa partnera reputācijai un vēlāk arī stabilām biznesa attiecībām, atrast piemērotu vietu, kur uzrunāt mērķauditoriju, mēdz būt izaicinājums. Salīdzinot ar B2C (business to clients) segmentu, B2B jomā klientu piesaiste un ilgtermiņa profesionālo attiecību veidošana prasa rūpīgāku un individuālāku pieeju. Pārvari šo izaicinājumu kopā ar Firmas.lv, kur vienlaikus vari uzrunāt gan B2B, gan B2C klientus! Izmanto Firmas.lv FMA reklāmas risinājumus un sasniedz gan profesionāļu auditoriju, gan privātpersonas efektīvāk!

Kas ir FMA?

FMA ir Firmas.lv mārketinga risinājumu komplekss, kas paredzēts efektīvākai profesionālas mērķauditorijas piesaistei. Izmantojot Firmas.lv – platformu, kas radīta biznesam –, uzņēmumam paveras plašas iespējas kļūt pamanītam tieši profesionāļu vidū, kā arī pārliecināt savus potenciālos klientus un biznesa partnerus par sava uzņēmuma uzticamību.

Kāpēc FMA ir vajadzīgs tavam uzņēmumam?

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada, ko regulāri lieto gan uzņēmēji, grāmatveži, juristi, pārdevēji, finansisti, analītiķi, datu speciālisti, pētnieki un citi profesionāļi, gan vienkārši meklētāji, līdz ar to tas ir vērtīgs mārketinga kanāls, kas palīdz vienlīdz efektīvi popularizēt savu uzņēmējdarbību gan profesionāļu vidū, atrodot uzticamus B2B partnerus, gan B2C jomā, piesaistot patērētāju uzmanību.

To apliecina arī Firmas.lv statistika – ik dienu portālu apmeklē vairāk nekā 1000 profesionālo lietotāju, kam Firmas.lv ir noderīgs palīgs darbā, gan tūkstošiem vienkāršu lietotāju, kas meklē informāciju par kādu uzņēmumu, tā precēm un pakalpojumiem. Vienā darba dienā Firmas.lv lapu skatījumu skaits sniedzas pāri 32 tūkstošiem, gada griezumā Firmas.lv apmeklē vidēji 2 miljoni unikālo lietotāju, savukārt vidējais lapu skatījumu skaits  ir apmēram 15 miljoni gadā. Šobrīd Firmas.lv portālā izveidoti jau vairāk nekā 200 tūkstoši uzņēmumu profilu.

10 ieguvumi tavam biznesam, izmantojot FMA

Firmas.lv FMA mārketinga risinājumi ir tava uzņēmuma iespēja:

  • mērķtiecīgi uzrunāt plašāku profesionāļu auditoriju,
  • izcelties starp tava uzņēmuma pārstāvētās nozares konkurentiem,
  • celt un uzturēt augstu reputāciju,
  • veicināt uzticamību uzņēmumam,
  • atrast jaunus klientus, biznesa partnerus un investorus,
  • uzlabot atrodamību internetā – gan Google un citos meklētājos, gan Firmas.lv,
  • parādīt sevi specifiskai meklētāju auditorijai tādai kā valsts pārvaldes un pašvaldību iestādes,
  • novērst vai samazināt līdz minimumam biznesa riskus,
  • paaugstināt produktivitāti,
  • sakārtot uzņēmuma datubāzi, pateicoties precīziem, pilnīgiem un pārbaudītiem datiem, ko nodrošina Firmas.lv.

Kādus mārketinga risinājumus FMA ietver?

Biznesa profils – tava uzņēmuma vizītkarte un vieta, kur nonāk vairums tavu potenciālo klientu un sadarbības partneru:

  • portālā Firmas.lv – vienā no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada,
  • Firmas.lv Valsts pārvaldes reģistros – unikālā pašvaldību un valsts pārvaldes institūciju datubāzē, kur vienkopus atrodamas visas Latvijas amatpersonas, departamenti un to kontaktinformācija.

Reitinga produkti un biznesa profila izcēlumi efektīvākai potenciālo klientu/ sadarbības partneru uzmanības piesaistei;

„Seko konkurentam!” – veids, kā būt soli priekšā konkurentam, izvietojot sava uzņēmuma informāciju sevis pārstāvētās nozares konkurentu bezmaksas biznesa profilos;

Baneri un citi vizuālie elementi – viens no labākajiem veidiem, kā pasniegt sava uzņēmuma vēstījumu mērķauditorijai vizuāli pievilcīgā veidā un veicināt zīmola vizuālo atpazīstamību;

Iespēja izvietot informāciju Latvijas Biznesa Gada Pārskatā – apjomīgākajā digitālajā Latvijas biznesa nozaru un uzņēmumu analītiskajā izdevumā, kas veidots sadarbībā ar Nacionālo ziņu aģentūru LETA, vienkopus apkopojot datus par vairāk nekā 20 000 uzņēmumu.

Kam noderēs FMA risinājumi?

Firmas.lv mārketinga risinājumi būs vērtīgi ikvienam uzņēmumam, kas vēlas piesaistīt profesionālu auditoriju, īpaši tiem, kas strādā B2B segmentā. Tātad – ja tava primārā auditorija ir citi uzņēmēji un tavas jomas profesionāļi, FMA ir domāts arī tev!

Kā saprast, kādi FMA risinājumi ir piemēroti tieši manam biznesam?

Šajā jautājumā tev palīdzēs Firmas.lv pieredzes bagātie speciālisti – piesakies uz bezmaksas konsultāciju, un mēs piemeklēsim tieši tava uzņēmuma vajadzībām atbilstošāko risinājumu!

Kāpēc pieteikties FMA risinājumiem tieši tagad?

Tikai līdz 2023. gada 31. decembrim tev ir iespēja iepazīties ar FMA reklāmas risinājumiem par īpaši pievilcīgu cenu! Piesakies un esi soli priekšā saviem konkurentiem!

Sazinies ar Firmas.lv, zvanot uz tālruni +371 67770757 vai rakstot e-pastu uz serviss@firmas.lv!