Biznesa profils Firmas.lv – kļūsti pamanāmāks profesionāļu auditorijai!

Firmas.lv
Firmas.lv biznesa profili.jpg

Vai esi jaunu klientu un sadarbības partneru meklējumos un tev nepieciešams efektīvs risinājums, lai piesaistītu profesionāļu auditoriju – uzņēmumus, valsts iestādes, organizācijas, finanšu institūcijas vai citus B2B un B2C jomu pārstāvjus? Kļūsti pamanāmāks īstajai mērķauditorijai īstajā brīdī, pateicoties biznesa profilam Firmas.lv portālā!

Biznesa profili ir efektīvs veids, kā uzņēmumam būt vieglāk atrodamam digitālajā vidē un sekmēt savu reputāciju, parūpējoties par savu klātbūtni uzticamos interneta resursos, ko regulāri apmeklē uzņēmuma potenciālie klienti. Tāpat ar biznesa profilu palīdzību iespējams kompaktā veidā pasniegt svarīgāko informāciju par uzņēmumu un tā piedāvājumu – tas ir lielisks veids, kā piesaistīt pirkumam vai darījumam jau gatavu auditorijas daļu, kas mērķtiecīgi meklē uzņēmuma piedāvātos produktus vai pakalpojumus. Tomēr arī tam, kādā interneta vietnē šis biznesa profils ir publicēts, var būt liela, nereti pat izšķiroša nozīme. Ja vēlies veicināt sava zīmola atpazīstamību, reputāciju un preču un pakalpojumu pieprasījumu nopietnas biznesa auditorijas vidū, tad zini, ka Firmas.lv ir īstā vieta, kur to realizēt. 

Firmas.lv ir viena no lielākajām uzņēmumu datubāzēm un apmeklētākajām interneta vietnēm Latvijā, kur iegūt aktuālus un pārbaudītus juridiskos un finanšu datus par uzņēmumiem, valsts un pašvaldību iestādēm un Latvijas biznesa nozarēm. Tāpat Firmas.lv pieejams plašs efektīvu reklāmas risinājumu klāsts, kas būs atbilstošs ikvienam, neatkarīgi no biznesa specifikas. Viens no populārākajiem reklāmas risinājumiem ir biznesa profils. Cik liela nozīme ir biznesa profilam? Kādas ir Firmas.lv piedāvātās iespējas? Un ko no tā iegūst uzņēmumi? Turpini lasīt!

Biznesa profils – tava digitālā vizītkarte un iespēja tapt pamanītam konkurentu vidū

Ir vismaz trīs iemesli, kāpēc tavam uzņēmumam vērts izveidot biznesa profilu Firmas.lv.

Vizītkarte un mājaslapas alternatīva = augstāka uzticamība

Biznesa profils ir iespēja maksimāli aptvert uzņēmuma mērķauditoriju pat tad, ja uzņēmumam vēl nav izveidota mājaslapa. Tas kalpo kā pilnvērtīga vizītkarte, kur apkopoti svarīgākie dati par uzņēmumu – ne tikai pamatinformācija, tāda kā biznesa apraksts, adrese, e-pasts, tālrunis u. tml., bet arī attēli, piemēram, ar uzņēmuma aktuālajiem piedāvājumiem, video, atslēgvārdi, logo, sociālie linki u. c. Firmas.lv gadījumā biznesa profilā iekļauta arī plaša juridiskā informācija, kas svarīga uzņēmumiem, kuri meklē jaunus biznesa partnerus. Iekļaujot maksimāli detalizētu un kvalitatīvu informāciju par savu uzņēmumu Firmas.lv biznesa profilā, tu vari parūpēties par nevainojamu pirmo iespaidu, paaugstinot savu konkurētspēju un veicinot uzticamību savam uzņēmumam.

Labāka atrodamība Google = plašākas klientu piesaistes iespējas

Tāpat biznesa profils ir vieta, kur nonāk liela daļa tavu potenciālo klientu un sadarbības partneru, kad internetā meklē informāciju par tavu uzņēmumu vai tā precēm / pakalpojumiem. Firmas.lv ir portāls ar augstu reitingu, tāpēc tam ir augstas pozīcijas Google meklēšanas rezultātos. Līdz ar to, publicējot biznesa profilu Firmas.lv, arī tavam uzņēmumam ir iespēja uzlabot savu atrodamību internetā, kur sev nepieciešamās preces un pakalpojumus meklē teju 98,8% (!) interneta lietotāju.

Augstāks mājaslapas apmeklējums =vairāk darījumu

Vislielākā Firmas.lv biznesa profilu priekšrocība ir tā, ka profili jau ir SEO optimizēti, proti, pielāgoti meklētājprogrammām, un ar jau esošu klientu plūsmu, līdz ar to biznesa profils var būt ne tikai tava uzņēmuma mājaslapas alternatīva, bet arī efektīvs veids, kā novirzīt vēl vairāk apmeklētāju uz tavu esošo mājaslapu, kur tie var pieņemt lēmumu kļūt par taviem klientiem vai darījumu partneriem.

Firmas.lv bezmaksas un maksas biznesa profili – kāda atšķirība?

Firmas.lv portālā atrodami gan bezmaksas, gan maksas uzņēmumu profili. Tos ir viegli atšķirt, jo bezmaksas profilos ietverti tikai pamatdati, tādi kā uzņēmuma nosaukums, adrese un tālruņa numurs. Savukārt maksas jeb Firmas.lv klientu profilu saturs ir krietni plašāks – gan teksta, gan vizuālo elementu, gan tehnisko risinājumu ziņā, kas rezultātā būtiski uzlabo biznesa profila statistiku. Apkopojot Firmas.lv maksas un bezmaksas profilu datus par 2022. gadu, secināts, ka maksas profili tika atvērti un atrādīti meklēšanā teju trīs reizes vairāk nekā bezmaksas profili. Maksas profili arīdzan labāk ietekmē atrodamību internetā – jo plašāka informācija, jo augstāks reitings tiek saņemts no Google, kas ļauj uzņēmumam būt augstākās pozīcijās meklēšanas rezultātos. Visbeidzot, detalizēts biznesa profils paaugstina arī uzņēmuma vērtību potenciālo klientu un biznesa partneru acīs, palielinot sadarbības iespējamību. 

Kā kļūt vēl redzamākam savai mērķauditorijai?

Papildus biznesa profilam Firmas.lv klientiem pieejama vēl virkne citu uzņēmuma atrodamībai un konkurētspējas veicināšanai vērtīgu risinājumu, piemēram:

  • iespēja uzlabot uzņēmuma atrodamību un redzamību pēc viena vai vairākiem atslēgvārdiem, 
  • izvietot profilu un/ vai reklāmas banerus un būt atrodamam unikālā pašvaldību un valsts pārvaldes institūciju datubāzē – reģistra Valsts pārvalde sadaļā Valdība un / vai Pašvaldība, 
  • izvietot reklāmu Firmas.lv izdevumā Latvijas Biznesa Gada Pārskats (LBGP) un / vai LBGP kalendārā,
  • izcelt savu uzņēmumu pie konkrētas nozares pamatierakstiem ar baneri Seko konkurentam
  • u. c.

Firmas.lv klientiem – plaša profesionālu datu risinājumu izvēle!

Firmas.lv ir universāla platforma biznesam. Šeit tiek nodrošināts viss biznesam svarīgākais vienkopus – gan iespēja veicināt sava uzņēmuma atpazīstamību, gan parūpēties par uzņēmuma drošību, pateicoties uzticamai un detalizētai juridiskajai informācijai un dažādiem datu risinājumiem, ko iespējams pielāgot uzņēmuma vajadzībām. Sazinies ar mūsu speciālistiem, un uzzini, kā kļūt par klientu, kā arī kādi risinājumi būs piemērotākie tieši tavam uzņēmumam!