Ziemeļvalstu biznesa konsultāciju zīmols "Miltton" izveido aģentūru Latvijā

Rīga, 5.janv., LETA. Somijā bāzētā starptautiskā biznesa konsultāciju kompānija "Miltton" pārstāvniecība izveidojusi aģentūru Latvijā - SIA "Miltton Latvia", aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

Paredzēts, ka "Miltton Latvia" piedāvās ne tikai sabiedrisko attiecību un komunikācijas pakalpojumus, bet arī interešu pārstāvniecību un lobēšanu.

Aģentūras pakalpojumu lokā būs viss biznesa atbalstam - reputācijas vadība, mediju attiecības, klātienes un tiešsaistes pasākumu organizēšana, krīzes komunikācija, korporatīvā sociālā atbildība, ilgtspēja un sociālās kampaņas, mārketinga pakalpojumi, kā arī pārmaiņu vadība. Kompānija piedāvās pakalpojumu klāstu uzņēmumiem, kuri vēlas sākt darbību Latvijas vai Baltijas tirgū, sākot no tirgus izpētes un konkurentu analīzes līdz tēla veidošanai un mediju attiecībām.

"Miltton Latvia" vadīs Viesturs Deksnis, kurš ieņems valdes priekšsēdētāja un izpilddirektora amatu. Lai gan uzņēmums nodibināts nesen, tās klientu lokā ir tādi zīmoli kā "Radio SuperHits", "Aldaris", "Hepsor".

Kā liecina informācija "Firmas.lv", "Miltton Latvia" reģistrēts pagājušā gada oktobrī, uzņēmuma pamatkapitāls ir 3000 eiro. Kompānija pieder Igaunijā reģistrētajai "Miltton New Nordics" (80%), Deksnim (10%) un Igaunijas "Communico" (10%).