"AJ Power" apgrozījums pērn pieaudzis vairāk nekā divas reizes

Rīga, 4.nov., LETA. Elektroenerģijas kompānijas SIA "AJ Power" apgrozījums pērn bija 67,099 miljoni eiro, kas ir 2,1 reizi vairāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa pieauga vairākkārtīgi, sasniedzot 1,023 miljonus eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

No kopējā apgrozījuma 49% veido elektroenerģijas mazumtirdzniecība un enerģētikas projektu realizēšana Latvijā, savukārt 51% ir elektroenerģijas vairumtirdzniecība.

Vadības ziņojumā skaidrots, ka pērn ir palielinājies realizēto saules parku apjoms, radot dabai draudzīgu enerģijas ražošanu. 

Uzņēmuma mērķis ir sekot līdzi aktuālajiem notikumiem un jaunumiem elektroenerģijas piegādē un atjaunīgās enerģijas ražošanas iespējām Latvijā, līdz ar to attīstot un palielinot savu piedāvāto produktu klāstu - elektroenerģijas mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, balansēšanas un energosaimniecības optimizēšanas pakalpojumu jomā.

Vadības ziņojumā skaidrots, ka šo darbību rezultātā ir ievērojami palielinājies klientu loks un piedāvāto pakalpojumu klāsts, nodrošinot konkurētspējīgus pakalpojumus klientiem piedaloties aprites ekonomikā, tādējādi nostabilizējot savas pozīcijas tirgū.

Šogad "AJ Power" plāno turpināt savu pozīciju nostiprināšanu elektroenerģijas tirgū, cenšoties palielināt uzņēmuma klientu skaitu un pārdoto elektroenerģijas apjomu.

"AJ Power" apgrozījums 2018.gadā bija 31,407 miljoni eiro, bet peļņa - 71 153 eiro.

Uzņēmums reģistrēts 2014.gadā un tā pamatkapitāls ir 10 000 eiro. Tā vienīgais īpašnieks ir SIA "Energy Investment".