Īsteno Balvu novadā vēsturē vērienīgāko projektu, par 5,7 miljoniem eiro izbūvējot divas ražošanas ēkas un katlu māju

Rīga, 15.okt., LETA. Balvu novada pašvaldība īsteno novada vēsturē vērienīgāko projektu, par 5 776 270 eiro izbūvējot divas ražošanas ēkas un katlu māju, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Industriālā teritorija veidota, sakārtojot degradēto teritoriju 7,61 hektāru platībā projekta "Industriālās teritorijas attīstība, revitalizējot īpašumu Balvu novadā" īstenošanas gaitā. Pašlaik tas ir lielākais būvdarbu līgums Balvu novada vēsturē.

Teritorijā plānots uzbūvēt divas ražotnes un katlu māju, kopā uzbūvējot septiņas ēkas un radot 86 darba vietas. Pašvaldībā uzsver, ka objekts būs liels ieguvums Balvu novadam un tā iedzīvotājiem.

Šonedēļ industriālās teritorijas ēkas pamatos ierakta kapsula, novēlot Balvu novada uzņēmējdarbības vides veiksmīgu attīstību un ikvienam iedzīvotājam personīgo izaugsmi un panākumus. Kapsulā tika ievietots vēstījums nākamajām paaudzēm, Balvu novada pašvaldības informatīvā izdevuma "Balvu Novada Ziņas" pēdējais numurs, kā arī pašreiz apgrozībā esošā valūta - eiro monētas.

Darbus objektā veic SIA "LVS Building". "Firmas.lv" dati liecina, ka Rīgā reģistrētā būvnieka apgrozījums pērn bijis 4,767 miljoni eiro, bet peļņa sasniegusi 51 830 eiro. Uzņēmuma īpašnieks un patiesais labuma guvējs ir Normunds Līcis.