"Baltic RE Group" izsolē iegādājusies "Tet" administratīvo ēku Citadeles ielā

Rīga, 24.sept., LETA. Nekustamā īpašuma investors AS "Baltic RE Group" elektroniskajā izsolē no SIA "Tet" ir iegādājies administratīvo ēku, kas atrodas Rīgā, Citadeles ielā 9A, aģentūru LETA informēja nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmuma "Colliers International" pārstāve Anastasija Ruža.

Viņa norādīja, ka pircējs nevēlas atklāt darījuma summu, taču aģentūras LETA arhīva informācija liecina, ka izsolē ēkas sākumcena bija 931 000 eiro.

"Colliers" investīciju komanda ir palīdzējusi veikt īpašuma analīzi un prezentēt īpašumu potenciālajam pircējam "Tet" vārdā.

Automātiskās telefonu stacijas, kuras platība ir 1100 kvadrātmetru, ēka celta 1965.gadā un daļēji atjaunota 2014.gadā. Ēka atrodas uz zemesgabala vairāk nekā 2157 kvadrātmetru platībā. 

"Ņemot vērā svarīgas izmaiņas, kas notiks biroju sektorā, esam iecerējuši ieviest Latvijā jaunu koncepciju. Īpašumam Citadeles ielā ir lielas priekšrocības - to ieskauj zaļā vide, un mēs atjaunosim piestātni blakus kanālam, kur tiks izveidota vieta atpūtai. Renovācijas projekta koncepcija tiks prezentēta šogad novembrī, taču esam jau izlēmuši par biroju ēkas nosaukumu - tā sauksies "Il Giardino"," informēja "Baltic RE Group" izpilddirektors un dibinātājs Džovanni dalla Dzonka.

Kopš 2008.gada "Baltic RE Group" iegulda Baltijā un uzņēmuma darbības modelis paredz vēsturisku ēku iegādi aktīvākajās tirdzniecības ielās un stratēģiski nozīmīgos punktos un šo namu renovācijas darbus, pēc tam iznomājot telpas maksātspējīgiem nomniekiem.

2019.gadā "Baltic RE Group" strādāja ar 1,817 miljonu eiro apgrozījumu un guva 940 657 eiro peļņu. "Baltic RE Group" reģistrēta 2013.gadā, un tās pamatkapitāls ir 29 miljoni eiro. Uzņēmuma patieso labuma guvēju noskaidrot nav iespējams, liecina "Firmas.lv" informācija.