Kosmētikas tirgotāja "L'Oreal Baltic" apgrozījums pērn pieauga par 1,1%

Rīga, 4.jūn., LETA. Kosmētikas tirgotājs "L'Oreal Baltic" pagājušajā gadā strādāja ar 45,787 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 1,1% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka par 3,1% un bija 4,285 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Gada pārskatā norādīts, ka pērn visus ieņēmumus kompānija guva no parfimērijas un kosmētikas vairumtirdzniecības.

Vadības ziņojumā norādīts, ka līdz ar Covid-19 pandēmijas krīzi "L'Oreal" saimnieciskā darbība Baltijā būtiski samazinājusies, taču pagaidām nav iespējams noteikt krīzes ietekmi uz "L'Oreal Baltic" darbības rezultātiem 2020.gadā kopumā. 

Nākotnē "L'Oreal Baltic" plāno vērst uzmanību kompānijas attīstībai un modernizācijai atbilstoši tirgus un ekonomiskajām pārmaiņām Baltijā. Galvenais stratēģiskais mērķis ir palielināt tirgus daļu visos tirgus segmentos. 

Tāpat, konkurētspējas stiprināšanai, kompānija turpinās investēt jaunu zīmolu ieviešanā Baltijas tirgū.

"L'Oreal Baltic" 2018.gadā strādāja ar 45,291 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 1,5% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 8,8% un bija 4,424 miljoni eiro.

Kompānija reģistrēta 2000.gada maijā, un tās pamatkapitāls ir 369 850 eiro. "L'Oreal Baltic" vienīgais īpašnieks ir Francijā reģistrētā kompānija "L'Oreal".