"airBaltic" par sešiem mēnešiem pagarina lojalitātes programmas dalībnieku statusu

Rīga, 30.apr., LETA. Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" par sešiem mēnešiem pagarinājusi "airBaltic Club" lojalitātes programmas dalībnieku statusu un priekšrocību izmantošanas termiņu, aģentūru LETA informēja lidsabiedrībā.

Kopš "airBaltic Club" darbības sākšanas 2018.gadā, programma ir piesaistījusi 182 725 aktīvos dalībniekus. Pēdējā gada laikā aktīvo lietotāju skaits ir pieaudzis par 34%. Lielākā daļa programmas dalībnieku ir no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Somijas.

"airBaltic Club" lojalitātes programma ir izstrādāta, lai būtu saistoša pasažieriem ar dažādiem lidošanas paradumiem. Krājot digitālos zīmogus, programmas dalībnieki var saņemt atlīdzību, piemēram, bez maksas pievienot bagāžu vai rezervēt sēdvietu, pat ja viņi lido tikai dažas reizes gadā. Regulārie ceļotāji saņem garantētas privilēģijas braucieniem, piemēram, prioritāru reģistrēšanos, ātro drošības kontroli, piekļuvi biznesa zālei, kā arī citas iespējas. Dalībnieki arī iegūst lojalitātes valūtas punktus par katru eiro, kas iztērēts "airBaltic" pakalpojumiem. 

Jau vēstīts, ka Latvijā līdz 12.maijam ir izsludināta ārkārtējā situācija koronavīrusa izraisītās saslimšanas Covid-19 izplatības dēļ. Tostarp kopš 17.marta ir apturēti starptautiskie pasažieru pārvadājumi.

"airBaltic" reģistrēta 1995.gadā, un tās pamatkapitāls ir 256,473 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Latvijas valstij pieder 80,05% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - gandrīz 20% akciju.