"Tukuma pienam" reģistrēts patiesais labuma guvējs

Rīga, 24.febr., LETA. Piena pārstrādes uzņēmumam "Tukuma piens" reģistrēta informācija par tā patieso labuma guvēju, liecina "Firmas.lv" informācija.

Publiskotā informācija atklāj, ka "Tukuma piena" patiesais labuma guvējs ir Monako dzīvojošs Dānijas pilsonis Stefans Deivids Balkins (Stephan David Balkin). "Tukuma piens" ir vienīgais Latvijas uzņēmums, kurā Balkins ir reģistrēts kā patiesais labuma guvējs.

Informācija par "Tukuma piena" patieso labuma guvēju komercreģistrā iegrāmatota piektdien, 21.februārī. 

Pēc publiski pieejamās informācijas, Balkins šobrīd ir arī Igaunijas veļas ražotāja "Silvano Fashion Group" padomes loceklis.

"Silvano Fashion Group", kuras akcijas kotē Tallinas un Varšavas fondu biržās, kontrolē sieviešu apakšveļas dizaina, ražošanas, vairumtirdzniecības, franšīzes un mazumtirdzniecības uzņēmumus. Grupas vairumtirdzniecības zīmoli ir "Milavitsa", "Alisee", "Aveline", "Lauma Lingerie", "Laumelle" un "Hidalgo", bet mazumtirdzniecībā tā ir pārstāvēta ar veikaliem "Milavitsa" un "Lauma Lingerie".

Jau ziņots, ka "Tukuma piens" 2018.gadā strādāja ar 55,098 miljonu eiro apgrozījumu, kas par 3,6% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga 2,6 reizes un sasniedza 4,643 miljonus eiro.

"Tukuma piens" ir reģistrēta 1996.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,4 miljoni eiro.