Par iepakojuma tirgotāja "Multipack" vienīgo īpašnieku kļuvusi kompānija "KFF Holding"

Rīga, 25.okt., LETA. Par iepakojuma tirgotāja SIA "Multipack" vienīgo īpašnieku kļuvusi kompānija "KFF Holding", taču uzņēmuma patiesais labuma guvējs joprojām ir Andrejs Kologrejevs, liecina "Firmas.lv" informācija.

Līdz šim "Multipack" vienīgais kapitāldaļu īpašnieks bija Kologrejevs, bet kopš 24.oktobra kompānijas vienīgā īpašniece ir "KFF Holding", kura savukārt pieder Kologrejevam (80%) un Ivetai Kologrejevai (20%).

Kompānijas valdē izmaiņas nav notikušas - Kologrejevs joprojām ir kompānijas valdes priekšsēdētājs, bet Kologrejeva - valdes locekle.

LETA jau ziņoja, ka tādas pašas izmaiņas dalībnieku sastāvā šonedēļ tika veiktas arī SIA "Polipaks", kompānijai "KFF Holding" kļūstot par "Polipaks" vienīgo īpašnieku.

"Multipack" reģistrēta 1994.gadā, un tās pamatkapitāls ir 355 700 eiro. Kompānija nodarbojas ar dažādu iepakojumu materiālu un vienreizējo trauku mazumtirdzniecību un vairumtirdzniecību. 2018.gadā "Multipack" strādāja ar 20,615 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,9% vairāk nekā 2018.gadā, bet kompānijas peļņa samazinājās 2,8 reizes un bija 33 397 eiro.

Savukārt "Polipaks" produkcija - plastikāta maisiņi un dažāda veida ruļļu iepakojums - tiek izmantota gan tirdzniecībā, gan arī kā iepakojums pārtikas pārstrādē. Kompānijas apgrozījums 2018.gadā pieauga par 13,2%, sasniedzot 44,306 miljonus eiro, bet "Polipaks" peļņa samazinājās par 38,9% un bija 348 130 eiro.

Pēc "Firmas.lv" datiem, Kologrejevs ir īpašnieks arī SIA "KFBF", kurā viņam pieder 50% un arī Kologrejevai pieder 50%, un "Polipaks NT", kuras īpašniece ir "Polipaks".