Autobusu noma – izdevīgi un ērti

6faa

Gluda šoseja, kas aizvijas tālumā, aiz loga slīdošas ainavas nomaina cita citu, te atspīd saule, kādā brīdī satumst un sāk līt lietus, bet tu sēdi komfortablā autobusā un baudi braucienu. Ceļošana ar autobusu bija, ir un būs viens no ekonomiski izdevīgākajiem un ērtākajiem pasažieru pārvadājumu veidiem. Tie var būt ceļojumi pāri visai Eiropai, tās var būt skolēnu ekskursijas tepat Latvijā, uzņēmuma darbinieku izbraucieni uz korporatīvu pasākumu, komandas došanās uz sporta spēlēm vai viesu aizvešana uz kāzu svinībām, tuvāki vai tālāki ceļi – jebkurā gadījumā bez autobusa neiztikt. 

Jau 25 gadus mūsu uzņēmums Fortuna Travel piedāvā autobusu nomu, un šajā ziņā esam viens no pieredzes bagātākajiem pasažieru transporta nomas sniedzējiem Latvijā. Šo gadu laikā esam vairākkārt nomainījuši savu autoparku, lai klienti allaž saņemtu pēc iespējas augstāku servisu. Šodien mūsu rīcībā ir komfortabli, teicami aprīkoti jaunākās paaudzes pasažieru autobusi, kas piedāvā visas ērtības un iespējas, kas svarīgas mūsu klientiem. Piedāvājam autobusus no 46 līdz pat 71 vietām ar dažādiem komforta līmeņiem. 

Attālumam nav nozīmes
Ja tīri ģeogrāfiski tas būtu iespējams, ar Fortuna Travel autobusiem varētu apbraukt apkārt Zemeslodei. Attālumam, kādā plānots doties ar autobusu, nav nozīmes. Iznomāt autobusu jūs varat pavisam nelielam braucienam kaut vienas pilsētas robežās, ar mūsu autobusiem jūs varat izbraukāt visu Latviju, doties uz jebkuru Eiropas valsti vai ceļot uz Krieviju, Baltkrieviju, Ukrainu vai citām NVS valstīm. Mūsu autobusu vadītājiem ir noformētas Krievijas vīzas, tāpēc autobusu noma braucienam uz Krieviju ir nokārtojama ievērojami ātrāk.

Tikai kopā ar vadītāju
Autobusu nomu piedāvājam tikai kopā ar vadītāju. Mūsu autobusu šoferi ir augsta līmeņa profesionāļi ar lielu pieredzi, kas ir zināms drošības garants, atrodoties uz ceļa. Brauciena laikā situācijas mēdz būt dažādas, taču mūsu vadītāji allaž spēj rast risinājumu jebkurai problēmai. Mūsu šoferi arī pārvalda populārākās svešvalodas – angļu, vācu un krievu valodu. Tādējādi saziņa ārvalstīs nerada sarežģījumus. Starptautiskajos braucienos reisā dodas divi vadītāji, kas nomaina viens otru atbilstoši noteiktajam reglamentam. 

Komfortabls un uzticams autoparks
Plānojot uzņēmuma autobusu parku, mēs izvēlamies uzticamus un pārbaudītus autobusu zīmolus, kas spēj nodrošināt visas tehniskās un komforta prasības. Šobrīd priekšroku dodam Setra un Neoplan autobusiem, kas ir vieni no iecienītākajiem visā Eiropā. Mūsu izvēlētie modeļi arī saņēmuši augstu profesionāļu vērtējumu dažādos speciāli veiktajos autobusu pārbaužu testos. Atkarībā no modeļa autobusi aprīkoti ar dažādām komforta iespējām, piemēram, garos pārbraucienos neiztikt bez siltajiem dzērieniem, bezvadu interneta, iespējas uzlādēt savas mobilās ierīces un ērti izstiept kājas. Mūsu ietilpīgākais autobuss ir divstāvīgs modelis Neoplan 122 ar 71 pasažieru vietu. 

Kā iznomāt autobusu?
Iznomāt autobusu Fortuna Travel ir vienkārši – jūs varat rezervēt tiešsaistē, aizpildot pieteikuma formu līdzās katra autobusa  attēlam.  Otra iespēja – rezervēt autobusu pa tālruni 29217413 vai rakstot e-pastu uz larisa@fortunatravel.lv. Lai mēs varētu veikt autobusa nomas cenas aprēķinu, jums jānorāda pasažieru skaits, izbraukšanas un atgriešanās laiks un maršruts. Pamatojoties uz šo informāciju, mēs sagatavosim cenu piedāvājumu un sniegsim atbildi par autobusu pieejamību jums vēlamajā laikā. Pēc nomas cenas apstiprināšanas mēs veiksim autobusa nomas rezervāciju.

Dodieties ceļā ar Fortuna Travel piedāvātajiem autobusiem! Lai labi ripo!