LVM iepirkumā par kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu veikšanu piedāvājumus iesnieguši 15 pretendenti

Rīga, 13.maijs, LETA. Valsts mežu apsaimniekotāja "Latvijas valsts meži" (LVM) izsludinātajā iepirkumu konkursā par kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu sniegšanu 2019.-2020.gadā ar kokvedējiem, kas aprīkoti ar riepu spiediena kontroles sistēmu, piedāvājumus kopumā iesnieguši 15 pretendenti, aģentūra LETA pastāstīja LVM komunikācijas speciālists Ainārs Sedlenieks.

Viņš paskaidroja, ka konkursa rezultāti un tā uzvarētāji patlaban vēl nav zināmi, jo iepirkuma komisija izvērtē iesniegto piedāvājumu atbilstību.

Jau ziņots, ka līdz šā gada 8.maijam bija iespējams pieteikties LVM izsludinātajā konkursā par kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu sniegšanu 2019.-2020.gadā ar kokvedējiem, kas aprīkoti ar riepu spiediena kontroles sistēmu. LVM atklātā konkursā piedāvāja slēgt viena gada vispārīgo vienošanos.

Konkursā varēja pieteikties pretendenti, kas ir gatavi sniegt kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu ar kokvedējiem, kas aprīkoti ar riepu spiediena kontroles sistēmu, kā arī sniegt ar to saistītos pakalpojumus saskaņā ar tehnisko specifikāciju. Plānotais pārvadājamo kokmateriālu maksimālais apjoms ir 485 000 kubikmetri.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka 2017.gadā LVM apgrozījums bija 275,83 miljoni eiro, kas ir par 7,4% vairāk nekā 2016.gadā, savukārt kompānijas peļņa palielinājās par 28,8% un sasniedza 65,208 miljonus eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma 2018.gada auditētie rezultāti vēl nav publiskoti.

LVM vienīgais īpašnieks ir valsts, bet akciju turētāja - Zemkopības ministrija.