Apsardzes pakalpojumu nodrošinātāja "G4S Latvia" apgrozījums pērn nedaudz samazinājās

Rīga, 29.apr., LETA. Apsardzes pakalpojumu nodrošinātājs "G4S Latvia" pērn strādāja ar 17,832 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 0,3% mazāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa saruka par 35,5% un bija 991 167 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Vadības ziņojumā norādīts, ka aizvadītajā gadā "G4S Latvia" strādāja pie darba resursu efektivizācijas plāna un darba laika plānošanas uzlabošanas, kā arī saglabāja nemainīgā līmenī pārdotās produkcijas ražošanas izmaksas.

Pērn "G4S Latvia" strādāja pie inovatīvu tehnoloģiju izpētes un apgūšanas, kas nākotnē nodrošinātu klientu piesaisti un apgrozījuma pieaugumu. Tāpat kompānija turpināja procesu uzlabošanu produktivitātes palielināšanai.

Pēc vadības ziņojumā sacītā, "G4S Latvia" vadība nākamajā finanšu gadā plāno veicināt kompānijas izaugsmi, ieviest optimālus risinājumus, kas palielinātu konkurētspēju drošības pakalpojumu tirgū. Turpmākajos gados kompānijas vadība plāno attīstīt dažādas apsardzes sistēmas tehnoloģijas, piedāvājot klientiem inovatīvus drošības risinājumus.

Vienlaikus "G4S Latvia" plāno attīstīt risku izvērtēšanas un ugunsdrošības pakalpojumus, lai palielinātu kompānijas konkurētspēju.

2017.gadā "G4S Latvia" apgrozījums bija 17,879 miljoni eiro, kas ir par 20,2% vairāk nekā 2016.gadā, savukārt peļņa pieauga vairākas reizes un bija 1,537 miljoni eiro.

Kompānija reģistrēta 1992.gada jūlijā, un tās pamatkapitāls ir 458 178 eiro.