SIA ESK Sistēmas - lustras, griestu lampas, sienu lampas, LED prožektori

lustras

Lustras


Lustras ir ne tikai viens no apgaismojuma aprīkojuma veidiem, bet arī tās kalpo kā izteiksmīgs interjera dizaina papildinājums. Mūsdienās vairums cilvēku savu interjera dizainu veido minimālisma stilā, tāpēc lustras ir labs papildinājums telpas iekārtojumā.

Nereti lustras tiek dēvētas kā greznības un smalka dizaina elements. SIA ESK Sistēmas piedāvā iegādāties dažāda izmēra un dizaina lustras, piemeklējot vislabākos variantus klienta vēlmēm. Piedāvājuma klāstā pieejamas lustras, kas itin viegli pieskaņojas moderno namu interjeram.

griestu_lampas

Griestu lampas


Griestu lampas pieejamas plašā dizaina iespēju klāstā. Griestu lampas ir veidotas, pielāgojoties katras mājokļa istabas vajadzībām – speciāla dizaina veidotas virtuves, viesistabas, guļamistabas griestu lampas ir pieejamas dažādos izmēros, krāsās un dizaina variācijās.

SIA ESK Sistēmas piedāvātās griestu lampas ir pieejamas visdažādākajos stilos – baroka, skandināvu, modernisma stilā ieturētas griestu lampas. Pareizās grieztu lampas izvēli būs vieglāk izdarīt, ja sapratīsiet, kādām vajadzībām tā būs nepieciešama – elektrības jauda atšķirsies gan viesistabā, gan virtuvē.

Ir vērts paturēt prātā, ka lampas ar lielāku kupolu var mest ēnu un nesniegt gaidīto apgaismojuma rezultātu, tāpēc, pirms iegādāties lampu, nepieciešams saprast, kādai telpai tā tiks piemērota. 

sienu_lampas

Sienu lampas


Sienu lampas šobrīd iemanto vēl nebijušu popularitāti – tās ir ne tikai izcils apgaismes objekts, bet arī lielisks interjera dizaina papildinājums. SIA ESK Sistēmas piedāvājuma klāstā iespējams atrast sienu lampas, kas lieliski papildinās mājokļa dizainu – uzņēmumā pieejamas sienu lampas dažādās stila variācijās un izmēros.

Visbiežāk sienu lampas tiek lietotas guļamistabās, tās ir modernas un funkcionālas – novietojot sienas lampas turpat pie gultas, nav tālu jāsniedzas, lai izslēgtu apgaismojumu pirms dodies gulēt. Uzņēmums piedāvā sienas lampas, kas ir grozāmas, tādējādi, tās kalpo kā labs apgaismes objekts, kad nepieciešams lasīt grāmatu vai citu literatūru.

Sienas lampas lieliski der arī mājas priekšnamā vai viesistabā – novietojot tās pie televizora, apgaismojums palīdzēs mazāk noslogot acis. Sienas lampas noderēs arī virtuvē, apgaismojot dažādas darba zonas, atvieglojot ikdienas ēdiena gatavošanu. 

led_prozektori

LED prožektori 


LED prožektori ir lielisks palīglīdzeklis, lai apgaismotu lielas telpas un platības. LED prožektori ir vieni no visērtāk lietojamajiem un ekonomiskākajiem apgaismojumiem – tie ir jaudīgi, spoži un var ilgstoši darboties, patērējot  ļoti maz elektroenerģijas.

Salīdzinājumā ar citām tradicionālajām apgaismes ierīcēm, LED prožektori ir izdevīgāki, tādējādi, tos lietojot, var ietaupīt lielu naudas summu. LED prožektori tiek izmantoti nakts tumšajā stundā, lai apgaismotu ēkas, celiņus, tuneļus, gājēju pārejas, kā arī tie kalpo kā lielisks gaismošanas risinājums dažādiem pasākumiem, tirdzniecības vietām u.c.

Uzņēmumā ESK Sistēmas pieejami dažāda izmēra, sensoru (vai bez tā) LED prožektori plašā klāstā – piemēroti ne tikai āra apgaismojuma uzstādīšanai, bet arī iekštelpām, piemēram, noliktavām, tirdzniecības vietām u.c.