Noliktavu plaukti un iekārtas. SIA "Laadur Baltic"

laadur_baltic_sia_b71h1_018_626x415

Noliktavu plaukti

Noliktavu plaukti vienkāršo daudzu uzņēmumu darbu. Noliktavu un arhīvu pieejamība ir ļoti svarīga – noliktavu plaukti un to sistēmas palīdz optimāli sakārtot preces un piederumus efektīvam darbam.

SIA "Laadur" piedāvājumā ir dažāda veida noliktavu plaukti, piemēram, a-plaukti, daudzlīmeņu, iebraukšanas, konsoļu, plūsmas plaukti, sīkpakām, dažādām kravām un paletēm paredzēti plaukti.

Palešu noliktavu plaukti jeb preču glabāšanas plaukti vai stelāžas, pateicoties dažādajiem pieejamajiem izmēriem un papildus pielietojuma iespējām, ir visoptimālākais uz paletēm glabājamo preču izvietošanas variants.

Iebraukšanas noliktavu plaukti ir labākā izvēle liela daudzuma vienveidīgu preču uzglabāšanai. Tie maksimāli izmanto pieejamo telpu, un tos visbiežāk izmanto gatavās produkcijas noliktavās ražotnēs un saldētavās.

Noliktavu plaukti padarīs noliktavu vienkāršu, efektīvu un pārskatāmu.

Daudzlīmeņu noliktavu plaukti

Daudzlīmeņu noliktavu plaukti ir izdevīgākais risinājums noliktavas telpas optimizēšanai.

Daudzlīmeņu noliktavu plaukti ir viens no populārākajiem noliktavas aprīkojuma veidiem. Tos sauc arī par mezonīniem. Ir trīs dažādu veidu daudzlīmeņu noliktavu plaukti – atsevišķi stāvoši, , integrēti plauktu sistēmā un montējami uz plauktu sistēmas.

Daudzlīmeņu noliktavu plaukti ievērojami palielina izmantojamo ražošanas vai noliktavas platību, padarot to par ekonomiski izdevīgu risinājumu.

Plauktu sistēmas

Plauktu sistēmas tiek izmantotas optimālais preču pārkraušanas efektivitātei. Tās efektīvi izmanto pieejamo telpu jebkādu priekšmetu uzglabāšanai. Plauktu sistēmas nodrošinās kārtību un pārskatāmību noliktavās un ražošanas telpās.

Plauktu sistēmas ir mobilas – tās var viegli un ātri montēt, pēc vajadzības pārvietot citviet.

Sistēmas ir konfigurējamas atbilstoši vajadzībām, tātad tām var mainīt plauktu izkārtojumu un augstumu. Plauktu sistēmas iespējams aprīkot ar dažādiem statņiem, atdalītājiem, drošības un citiem elementiem, kas tās padarīs multifunkcionālas un drošākas.

Populārākā izvēle ir daudzvietīgās plauktu sistēmas, kas ļauj viegli piekļūt visām noliktavā uzglabātajām precēm.

Metāla plaukti

Metāla plaukti ir drošs, izturīgs un efektīvs risinājums preču uzglabāšanai. Tie palīdzēs ieviest kārtību noliktavā, veidojot strukturētu un viegli pārskatāmu preču un kravu izkārtojumu. Metāla plaukti ir viegli montējami, konfigurējami, droši personālam un kravām.

Metāla plaukti tiek izmantoti mājsaimniecībās, garāžās, birojos, saimniecības telpās, servisu uzņēmumos, ražošanas telpās, noliktavās.