Mežizstrādātāja "Niedrāji MR" apgrozījums pērn pieauga par 16,8%

Rīga, 20.sept., LETA. Mežistrādes pakalpojumu sniedzējs SIA "Niedrāji MR" pagājušajā gadā strādāja ar 11,973 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 16,8% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa palielinājās par 24,6% un sasniedza 1,359 miljonus eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka, apkopojot un analizējot uzņēmuma 2017.gada saimnieciskās darbības rezultātus, var secināt, ka SIA "Niedrāji MR" ir finansiāli stabils uzņēmums.

Kompānijas vadība arī informēja, ka "Niedrāji MR" iegādājās jaunu meža tehniku, tehnoloģiskās iekārtas, kā arī pērn uzņēmumā palielinājās vidējais darbinieku skaits, kompānija iepirka meža cirsmas un mežus īpašumā.

"Niedrāji MR" vadība 2018.gadā paredz saimnieciskās darbības rentabilitātes pieaugumu saistībā ar aizvadītajā finanšu gadā iemantoto patērētāju uzticību kompānijas sniegtajiem pakalpojumiem. Kompānijas vadības ieskatā - ja nemazināsies patērētāju pirktspēja, "Niedrāji MR" 2018.gadā turpinās sekmīgi attīstīties.

Saskaņā ar informāciju "Firmas.lv", "Niedrāji MR" 2016.gadā strādāja ar 10,251 miljonu eiro apgrozījumu un 1,09 miljona eiro peļņu.

"Niedrāji MR" ir reģistrēti 1992.gadā un kompānijas pamatkapitāls ir 14 220 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Pēteris Elsts. Uzņēmums nodarbojas ar mežistrādes pakalpojumu sniegšanu un taras dēļu ražošanu.