"VEF" izveidojis meitasuzņēmumu "VEF projekts"

Rīga, 16.aug., LETA. Nekustamā īpašuma iznomātājs un energoapgādes pakalpojumu sniedzējs "VEF" izveidojis meitasuzņēmumu SIA "VEF projekts", liecina "Firmas.lv" informācija.

Jaunizveidotās kompānijas pamatkapitāls ir 3000 eiro un "VEF" ir tās vienīgais īpašnieks. "VEF projekts" valdes priekšsēdētāja amatā iecelts "VEF" valdes priekšsēdētājs un līdzīpašnieks Gints Feņuks, bet kompānijas valdes locekles amatā iecelta "VEF" valdes locekle un līdzīpašniece Tamāra Kampāne.

"VEF projekts" komercreģistrā iegrāmatota ceturtdien.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2017.gadā VEF strādāja ar 1,299 miljonu eiro auditēto apgrozījumu, kas ir par 0,1% vairāk nekā 2016.gadā, bet kompānijas peļņa samazinājās par 17,2% un bija 252 572 eiro.

VEF nodarbojas ar nekustamo īpašumu apsaimniekošanu un pārvaldīšanu, telpu iznomāšanu, elektrosadales pakalpojumu sniegšanu patērētājiem VEF teritorijā, kā arī melno un krāsaino metāllūžņu tirdzniecību. Pēc biržas "Nasdaq Riga" jaunākajiem datiem, 2018.gada aprīļa beigās "VEF" kapitālā 45,52% piederēja "VEF komunikāciju serviss", 24,5% piederēja Feņukam, 11,59% - Kampānei, bet 6,31% - Lailai Līdumai. Kompānijas akcijas kotē "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā.