Auto tirgotāja "Bridgestone Baltics" apgrozījums pērn pieauga par 1,5%

Rīga, 17.jūl., LETA. Auto tirgotājs "Bridgestone Baltics" pērn strādāja ar 16,326 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 1,5% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga 1,5 reizes un bija 347 043 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Vadības ziņojumā norādīts, ka pērn "Bridgestone Baltics" galvenā uzmanība veltīta starptautiskā auto tirgotāja "Bridgestone Group" ražoto produktu izplatīšanai un atpazīstamības celšanai, kā arī kompānijas efektivitātes palielināšanai. Tāpat kompānija ieviesa visas plānotās pārdošanas veicināšanas aktivitātes Baltijā.

Nākotnē kompānijas vadība plāno piedāvāt sadarbības partneriem plašu preču klāstu, elastīgas cenas un tirdzniecības nosacījumus, noturēt iepriekšējos gados iemantoto patērētāju uzticību "Bridgestone Group" ražotai produkcijai, kā arī saglabāt esošās tirgus daļas. Tostarp "Bridgestone Baltics" plāno veicināt pārdošanu ar mārketinga aktivitātēm un piedalīties nozares izstādēs.

"Bridgestone Baltics" reģistrēts 2008.gada jūnijā, un tā pamatkapitāls ir 597 240 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Beļģijā reģistrētais uzņēmums "Bridgestone Europe".

2016.gadā kompānija strādāja ar 16,092 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 15,9% mazāk nekā 2015.gadā, bet peļņa saruka par 36,4% un bija 224 051 eiro.

Kompānijas pamatdarbība ir "Bridgestone Group" ražoto riepu vairumtirdzniecība.