Internetveikals "1A" kļuvis par oficiālo ''Apple'' produktu pārdevēju Baltijā

Rīga, 26.marts, LETA. Internetveikals ''1A'' parakstījis sadarbības līgumu ar ''Apple'' produktu izplatītāju Baltijas valstīs ''AVAD Baltic'' un kļuvis par tā oficiālo produktu pārdevēju Baltijā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

Kompānijā informēja, ka, kļūstot par "Apple" produkcijas autorizēto pārdevēju, "1A" saviem klientiem varēs piedāvāt "Apple" aktuālos produktus un gādāt, lai klienti droši iegādātos jaunāko produkciju kopš tās oficiālās tirdzniecības sākuma brīža.

"Lai kļūtu par "Apple" oficiālo produktu pārdevēju, nepietiek vien ar to, ka esam viens no tirgus līderiem - ar prieku pieņēmām izaicinājumu izveidot partnera tā dēvēto "veikalu veikalā" (shop in shop), kas ir ļoti svarīga komponente kopējās sadarbības kontekstā. Šāda veikala izveide nozīmē integrētas tiešsaistes tirdzniecības telpas radīšanu, kura ataino "Apple" stilistiku un kurā tiek iekļauti tikai viena zīmola pārstāvētie produkti," teica "1A" valdes loceklis Mareks Zuika.

"Firmas.lv" dati liecina, ka "1a.lv" īpašniece SIA "Mobilukss" 2016.gadā strādāja ar 31,512 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 33 320 eiro apmērā.

"Mobilukss" dibināts 2002.gadā, un tā pamatkapitāls ir 110 000 eiro. "Mobilukss" īpašnieki ir Zuika (55%), uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Genadijs Skrinniks (25%) un Kaspars Polis (20%). "1A" grupa pārvalda arī Lietuvas interneta veikalu "1a.lt", kā arī Igaunijas lielāko interneta veikalu - "1a.ee". "1A" grupas uzņēmumi visās valstīs kopumā nodrošina 95 darba vietas.