"Tonus Elast" veikala rekonstrukcijā Rīgā investēti 25 000 eiro

Rīga, 9.febr., LETA. Elastīgo medicīnisko izstrādājumu ražotāja SIA "Tonus Elast" veikala rekonstrukcijā Rīgā investēti 25 000 eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmuma īpašnieces AS "Olainfarm" pārstāve Sigita Zviedre.

Veikals Miera ielā, Rīgā, darbojas no 2004.gada un tā kopējā platība ir 136 kvadrātmetri. Rekonstrukcijas laikā tā telpās nomainīts grīdas segums, uzstādīts jauns apgaismojums un plauktu sistēmas, kā arī izremontētas visas dienesta telpas.

SIA "Tonus Elast" valdes priekšsēdētāja Dace Mihņenoka norādīja, ka minētais veikals uzņēmumam ir stratēģiski svarīgs veikals ne vien tāpēc, ka tas ir lielākais un ienesīgākais, bet arī tāpēc, ka tas atrodas netālu no Rīgas dzemdību nama, ļaujot sasniegt tam būtisko grūtnieču un jauno māmiņu auditoriju.

SIA "Tonus Elast" ražo dažādus elastīgos medicīniskos izstrādājumus - sākot ar elastīgajām saitēm līdz pat konstrukcijas ziņā sarežģītiem korsešu izstrādājumiem, kas paredzēti grūtniecēm un jaunajām māmiņām bērna zīdīšanas laikā.

Uzņēmuma ražotne atrodas netālu no Liepājas, Nīcas novada Nīcas pagastā. Tajā ir vairāk nekā 200 darbinieku. 2016.gadā "Tonus Elast" strādāja ar 7 869 663 eiro apgrozījumu un 2 582 737 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

SIA "Tonus Elast" dibināta 1995.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2,008 miljoni eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir AS "Olainfarm".