Informēs par sabiedrības un valsts lomu sievietes reproduktīvās veselības veicināšanā

Rīga, 18.janv., LETA. "MFD Veselības grupa" šodien rīkos preses konferenci, kuras laikā informēs par sabiedrības un valsts lomu sievietes reproduktīvās veselības veicināšanā, aģentūru LETA informēja "MFD Veselības grupas" pārstāve Inese Lukaševska.

Pasākuma laikā klātesošie tiks informēti arī par sievietes reproduktīvās veselības uzlabošanas iespējām, sniedzot situācijas raksturojumu Latvijā un būtiskākās problēmas, reproduktīvās veselības pasliktināšanās cēloņiem, kā arī pasākumiem, kādi būtu veicami situācijas uzlabošanai. Tāpat tiks preses konferencē tiks izklāstīta akcijas "Mans labākais ginekologs" norise un rezultāti.

Preses konference norisināsies plkst.10 kinoteātrī "Splendid Palace" Versaļas zālē, Elizabetes ielā 61, Rīgā.

"MFD Veselības grupā" ietilpst veselības centri "Pārdaugava", "Iļģuciems", "Dziedniecība" un "Možums-1", kā arī doktorātu tīkls, kardiocentri, daudzfunkcionālas diagnostikas nodaļas, sieviešu veselības centri "Vita", zobārstniecības klīnikas "ASTRA dent" un "Nova dent".

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, 2016.gadā "MFD Veselības grupu" pārvaldošās medicīniskās firmas SIA "Dziedniecība" apgrozījums bija 9,721 miljoni eiro, bet peļņa - 443 120 eiro.

SIA "Dziedniecība" dibināta 1992.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 142 142 eiro. "Dziedniecības" īpašnieki ir Natālija Točiļenko - 71,23%, Gaļina Muračkovska - 22,48%, bet 6,29% "Dziedniecības" kapitāldaļu pieder MFD zobārstniecības klīniku pārvaldītājai SIA "Veselības korporācija", kuras īpašnieks ir Aleksandrs Točiļenko.