"Evelatus" kļuvis par oficiālo "Nokia" tālruņu izplatītāju Latvijā

Rīga, 23.nov., LETA. Pašmāju mobilo telefonu un aksesuāru tirgotājs "Evelatus" kļuvis par oficiālo "Nokia" tālruņu izplatītāju Latvijā, aģentūru LETA informēja "Evelatus" pārstāvji.

"Evelatus" vadītājs Valters Ģērmanis pauda gandarījumu par iegūto "Nokia" produkcijas ražotāja "HMD Global" uzticību, kļūstot par uzņēmuma oficiālo partneri Latvijā. "Pie mums pirmajiem būs nopērkami jaunie "Nokia" tālruņi," uzsvēra Ģērmanis.

Kļūstot par oficiālo "Nokia" pārstāvi Latvijā, "Evelatus" sācis jaunā "Nokia" produkta - "Nokia 2" viedtālruņa tirgošanu Latvijā.

"HMD Global" produktu daļas vadītājs Juho Sarvikas atzina, ka mūsdienu cilvēki ļoti uzticas saviem tālruņiem un ierobežo savu darbu ar tālruni, lai bez uzlādes tam enerģijas pietiktu visu dienu. "Mēs neuzskatām, ka cilvēkam vajag darīt mazāk darbību ar savu viedtālruni, tāpēc mēs radījām tālruni, kuram baterija dzīvo krietni ilgāk, kamēr citas ierīces jau sen ir izlādējušās. Katra "Nokia 2" sastāvdaļa - sākot no displeja līdz baterijai un dizainam - ir ražota tā, lai patērētu tik maz enerģijas cik vien iespējams, nodrošinot lietotājiem tādu tālruni, uz kuru viņi var paļauties," uzsvēra Sarvikas.

SIA "Evelatus" dibināta 2005.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2845 eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Ludmila Ģērmane, liecina informācija "Firmas.lv".

"Evelatus" pērn strādāja ar 1,916 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 351 687 eiro apmērā. Savukārt 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 1,539 miljoni eiro, bet peļņa - 262 625 eiro.