"Civinity" grupa pārņems apsaimniekošanas uzņēmuma "Vestabalt serviss" klientus

Rīga, 4.sept., LETA. Namu apsaimniekošanas un pārvaldīšanas uzņēmumu grupa "Civinity" pārņems arī Latvijas apsaimniekošanas uzņēmuma SIA "Vestabalt serviss" klientus, aģentūru LETA informēja "Civinity" pārstāvji.

"Civinity" valdes loceklis Remigijs Valentinavičs ir kļuvis par "Vestabalt serviss" 100% kapitāldaļu īpašnieku un turpmāk namu apsaimniekošanas un pārvaldīšanas pakalpojumus "Vestabalt serviss" klientiem nodrošinās starptautiskā uzņēmumu grupa "Civinity". Pēc darījuma 100% "Vestabalt serviss" kapitāldaļu īpašniece ir Valentinavičam piederošā SIA "SPV 5". Abas puses ir vienojušās neatklāt darījuma detaļas.

Līdz šim 100% "Vestabalt serviss" kapitāldaļu piederēja SIA "Vestabalt", kuras īpašnieki ir Aldis Plaudis (95,6%) un Līga Uzkalna (4,4%).

"Civinity" grupas vadība norāda, ka "Vestabalt serviss" klienti turpinās saņemt līdzšinējos pakalpojumus atbilstošā kvalitātē un apjomā, ko turpinās nodrošināt uzņēmuma pieredzējušā profesionāļu komanda.

"Šis ir nākamais solis "Civinity" grupas attīstības plāna īstenošanā Latvijā. Šobrīd pasaulē notiekošā globalizācija un tirgus konsolidācija ir neizbēgams process. Pakalpojumi attīstās līdzi tirgus tendencēm un pieprasījumam, tomēr strauji pieaugošais informācijas aprites ātrums, dažādu nozaru progresa virzieni un straujums liek kļūt efektīvākiem un darboties lielākā mērogā. Pievienošanās "Civinity" grupai neapšaubāmi būs ieguvums "Vestabalt serviss" klientiem, jo apvienojot pieredzi un zināšanas, uzņēmuma darbības procesi un pakalpojumu kvalitāte tiks uzlabota", norādīja Valentinavičs.

Savukārt SIA "Vestabalt" turpinās paplašināt darbību, sniedzot ne tikai nekustamo īpašumu darījumu starpniecības un īpašumu vērtēšanas pakalpojumus, bet arī nekustamo īpašumu attīstības projektu vadību. "Vestabalt" jau sekmīgi īstenojusi vairākus īpašumu attīstības projektus, tostarp gan jaunu ēku celtniecību, gan arī vēsturisku ēku rekonstrukciju vai restaurāciju, pārvēršot tās par mūsdienu prasībām atbilstošiem nekustamiem īpašumiem.

"Vestabalt serviss" ir reģistrēta 2016.gada 24.novembrī un uzņēmuma pamatkapitāls ir 2800 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Civinity" grupa ir starptautisks uzņēmums, kas piedāvā dažādus augstas kvalitātes pakalpojumus nekustamo objektu pārvaldības, uzturēšanas un apsaimniekošanas jomā Lietuvā, Latvijā un Ukrainā. "Civinity" grupa Latvijā pārvalda namu apsaimniekošanas, administrēšanas un uzturēšanas uzņēmumus Rīgā un Jūrmalā: AS "Hausmaster", SIA "CS Komercserviss", SIA "Jūrmalas namsaimnieks", SIA "Labo namu aģentūra", SIA "Homemaster".