Izbeigts gaļas pārstrādes uzņēmuma "Ardeks ražošana" maksātnespējas process

Rīga, 15.aug., LETA. Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesa ir izbeigusi gaļas pārstrādes uzņēmuma SIA "Ardeks ražošana" maksātnespējas procesu, liecina Maksātnespējas reģistra informācija.

Kompānijas maksātnespējas process ir izbeigts, jo ir izpildīts kreditoru prasījumu segšanas plāns.

"Ardeks ražošana" maksātnespējas process izbeigts 2017.gada 11.augustā.

Jau ziņots, ka Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesa 2016.gada 7.oktobrī pasludināja "Ardeks ražošanu" par maksātnespējīgu.

Par kompānijas maksātnespējas procesa administratori tiesa iecēla Ilzi Krastu. Līdz ar to tika izbeigts kompānijas ārpustiesas tiesiskās aizsardzības process.

"Firmas.lv" dati liecina, ka uzņēmuma apgrozījums 2016.gadā bija 4,012 miljoni eiro, kas ir par 35% mazāk nekā 2015.gadā, bet kompānijas zaudējumi samazinājušies gandrīz četras reizes un sasniedza 566 290 eiro.

Uzņēmums ar zīmolu "Ardeks" ražo vairāku veidu vārītas un kūpinātas desas, žāvējumus, pastētes, kulinārijas izstrādājumus, kā arī nodarbojas ar produkcijas piegādi, vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.

"Ardeks ražošana" reģistrēta 1996.gadā, un tās pamatkapitāls ir 66 882 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Jurijs Gromovs.