"Forevers" apgrozījums pagājušajā gadā pieauga par 5,2%

Rīga, 28.jūl., LETA. Gaļas pārstrādes uzņēmums "Forevers" pagājušajā gadā strādāja ar 31,686 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 5,2% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa palielinājās par 4,6% un sasniedza 1,5 miljonus eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka "Forevers" darbība aizvadītajā gadā bija veiksmīga.

Uzņēmuma vadība atzīmējusi, ka "Forevers" stratēģija nākotnes attīstībā ir tehniskās bāzes, ražošanas modernizācijas un automatizācijas attīstīšana un pilnveidošana, eksporta realizācijas palielināšana, mārketinga tehnoloģiju attīstība, ražošanas izmaksu samazināšana un rentabilitātes paaugstināšana, kā arī darbinieku piesaiste un apmācīšana.

"Forevers" vadības ziņojumā norādīts, ka 2017.gadā kompānija plāno saglabāt pārdošanas apmēra pieauguma tempu.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2015.gadā "Forevers" strādāja ar 30,107 miljonu eiro apgrozījumu un 1,433 miljonu eiro peļņu.

"Forevers" reģistrēts Rīgā 1996.gadā, un tā pamatkapitāls ir 1,306 miljoni eiro. Uzņēmumam ir ražotne Rīgā, kā arī filiāles Jēkabpilī un Saldū. Ražošanas jaudas ir vairāk nekā 30 000 kilogramu produkcijas dienā. "Forevers" ražo desas, cīsiņus, kūpinājumus, kā arī svaigas gaļas produkciju. "Forevers" tirdzniecības tīklā ir 81 veikals visā Latvijā. "Forevera" vienīgais īpašnieks ar 100% kapitāldaļu ir Andrejs Ždans.