"Pica Lulū" īpašnieka apgrozījums pagājušajā gadā pieauga par 1%

Rīga, 16.jūn., LETA. Picēriju tīkla "Pica Lulū" īpašnieks SIA "Later LTD" pagājušajā gadā strādāja ar 5,318 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 1% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās 2,5 reizes un bija 99 802, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka kompānijas apgrozījuma pieaugums aizvadītajā gadā tika panākts, neraugoties uz dažādu struktūrvienību slēgšanu. 2016.gadā kompānija turpināja attīstīt un uzlabot ēdienu piegādes pakalpojumus.

Kompānijas vadība arī atzīmē, ka pērn "Later LTD" mērķtiecīgi uzturēja augstu produkcijas kvalitāti, izmantojot pārsvarā Latvijas ražotāju produkciju, nodrošinot un izpildot piegādes garantijas, vienlaicīgi paplašinot piegādes zonu. Aizvadītajā gadā kompānija pievērsa uzmanību savu darbinieku kompetences līmeņa saglabāšanai un attīstīšanai.

Uzņēmuma vadības ziņojumā arī norādīts, ka 2016.gadā turpināja pieaugt pieprasījums pēc ēdienu piegādes pakalpojumiem un servisa, kas norāda uz kompānijas izvēlētā darbības virziena atbilstību tirgus tendencēm.

Kompānijas vadība norāda, ka uzņēmuma galvenie uzdevumi ir turpināt savu pamatdarbību un sasniegt arvien lielāku tirgus daļu savas darbības tirgus nišā, palielinot pakalpojumu sniegšanas vietu skaitu, noturot savas produkcijas un pakalpojumu kvalitāti. Tāpat iecerēts turpināt darbu pie jaunu risinājumu ieviešanas klientu apkalpošanas līmeņa uzlabošanā un darbības efektivitātes uzlabošanā.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Later LTD" apgrozījums 2015.gadā bija 5,264 miljoni eiro, bet peļņa - 244 456 eiro.

Jau vēstīts, ka "Later LTD" ir picēriju tīkla "Pica Lulū" izveidotājs un franšīzes turētājs. "Later LTD" dibināts 1993.gadā, tā pamatkapitāls ir 57 510 eiro. Kompānija pieder Tannim (50%), Pēterim Intam Ruģelim (40%) un Kasparam Sūniņam (10%).