"Eco Baltia grupas" valdi atstāj Jānis Butkevičs

Rīga, 2.febr., LETA. Vides un atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma SIA "Eco Baltia grupa" valdi atstājis Jānis Butkevičs.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka Butkevičs uzņēmuma "Eco Baltia grupa" valdē darbojās no 2013.gada 25.novembra. Darbu uzņēmuma valdē turpina valdes priekšsēdētājs Māris Simanovičs un valdes locekles Anita Saulīte un Jolanta Jēkabsone.

Tāpat Butkevičs atstājis AS "Eco Baltia" valdi, kurā viņš darbojās kopš 2013.gada 19.novembra. Arī šī uzņēmuma valdē darbu turpina Simanovičs, Saulīte un Jēkabsone.

Izmaiņas uzņēmumu valdēs reģistrētas 30.janvārī, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Eco Baltia grupas" mārketinga un korporatīvās komunikācijas direktore Kristīne Grapmane aģentūrai LETA sacīja, ka Butkevičs atstājis darbu grupā, izlemjot pieņemt jaunus profesionālus izaicinājumus.

Ar Butkeviču aģentūrai LETA sazināties vēl nav izdevies, taču, kā liecina "Firmas.lv" informācija, viņš ir sabiedrisko attiecību un komunikācijas pakalpojumu uzņēmuma SIA "Green Light Consulting" 100% kapitāldaļu īpašnieks. Vienlaikus "Green Light Consulting" pieder sabiedrisko attiecību un komunikācijas pakalpojumu uzņēmuma SIA "Creative Strategy Partners" 33,33% kapitāldaļas. Butkevičs ir abu šo uzņēmumu vienīgais valdes loceklis.

"Eco Baltia grupas" uzņēmumos kopumā strādā apmēram 600 darbinieku. Latvijā un ārvalstīs grupas uzņēmumi apkalpo vairāk nekā 46 600 klientu. "Eco Baltia grupas" uzņēmumi nodrošina pilnu atkritumu apsaimniekošanas ciklu - sākot no atkritumu savākšanas un šķirošanas un noslēdzot ar pārstrādi un otrreizējo izejvielu eksportu.

"Eco Baltia grupā" ietilpst vides apsaimniekošanas uzņēmumi "Eco Baltia vide", "Eko Kurzeme", "Jumis", pārstrādes rūpnīcas "Pet Baltija", "Eko Pet" un "Nordic Plast", ražotāju atbildības sistēmas operators "Latvijas Zaļais punkts", kā arī otrreizējo izejvielu tirdzniecības un apstrādes uzņēmums "Eko Reverss".