Pērn vairāk nekā par pusi audzis "Dati Group" apgrozījums, tam pārsniedzot 6,5 miljonus eiro

Rīga, 1.febr., LETA. Informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums SIA "Dati Group" pērn apgrozījis 6,518 miljonus eiro, kas ir par 55% vairāk nekā gadu iepriekš, kad uzņēmums apgrozīja 4,2 miljonus eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma peļņa pērn bija 595 eiro, bet gadu iepriekš - 3320 eiro.

Kā teikts vadības ziņojumā, aizvadītajā gadā uzsākti un realizēti vairāki nozīmīgi projekti ar tādiem partneriem, kā Iekšlietu ministrija, "Latvijas Dzelzceļš", "Airbus" un citiem.

Šogad uzņēmums plāno turpināt reorganizāciju atbilstoši ekonomiskajai situācijai, lai nodrošinātu spēju pielāgoties mainīgajai tirgus situācijai. Tāpat aizvien tiek plānots maksimāli izmantot ārpakalpojuma iespējas.

LETA jau vēstīja, ka IT uzņēmums SIA "Komerccentrs DATI grupa" mainījis pašreizējo uzņēmuma nosaukumu uz SIA "Dati Group", saglabājot preču zīmi "Komerccentrs DATI grupa".

Uzņēmuma nosaukuma maiņa pamatota ar vēlmi izvērst plašāku darbību ārpus Latvijas robežām.

"Dati Group" dibināts 1993.gadā un ir viens no vadošajiem informācijas un komunikāciju tehnoloģiju uzņēmumiem Latvijā. Uzņēmums nodarbojas ar IT infrastruktūras un risinājumu izstrādi, ieviešanu, uzturēšanu un pieder Aldim Gulbim, Normundam Grigum, Lindai Lielvārdei un vēl četrām Latvijas privātpersonām.