"Abonēšanas un piegādes centram ACD" paplašināts valdes sastāvs

Rīga, 12.janv., LETA. Preses abonementu piegādātājam AS "Abonēšanas un piegādes centrs ACD" (iepriekš " Abonēšanas centrs Diena") ir paplašināts valdes sastāvs, liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija.

AS "Abonēšanas un piegādes centrs ACD" valdes locekļa amatā ir iecelts Mārtiņš Vilnis, kurš saskaņā ar kompānijas mājaslapā pieejamo informāciju, ir AS "Abonēšanas un piegādes centrs ACD" pārdošanas un mārketinga vadītājs. Kompānijas valdes priekšsēdētāja amatā joprojām turpina Zigmunds Brūvers, kurš šo amatu ieņem kopš 2015.gada 6.augusta.

Ar kompānijas valdes locekļiem aģentūrai LETA pagaidām neizdevās sazināties, lai noskaidrotu, kādi ir cēloņi izmaiņām valdē.

2015.gadā "Abonēšanas un piegādes centrs ACD" (iepriekš "Abonēšanas centrs Diena") strādāja ar 1,106 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 13,7% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi pieauga 2,6 reizes - līdz 64 809 eiro.

"Abonēšanas un piegādes centrs ACD" nodarbojas ar abonētās preses abonementu pārdošanu un piegādi, reklāmas materiālu izplatīšanu un adresēto sūtījumu piegādi, kā arī poligrāfijas produkcijas ekspedēšanu: šķirošanas, komplektēšanas un transportēšanas pakalpojumiem.