Jelgavā topošā šokolādes fabrika rīko tikšanos potenciālajiem darbiniekiem

Jelgava, 10.janv., LETA. 16.janvārī plkst.13 Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Jelgavas filiālē ar potenciālajiem darbiniekiem tiksies topošās SIA "Chocolette Confectionary" šokolādes fabrikas pārstāvis, liecina publikācija NVA vakanču portālā.

Pašlaik NVA portālā publicētas vairākas uzņēmuma vakances.

Piemēram, izejvielu gatavotājam šokolādes fabrikā maksimāli noteiktais atalgojums ir 990 eiro, šokolādes ražošanas iekārtu operatoram uzņēmums gatavs maksāt algu līdz 900 eiro.

Tāpat "Chocolette Confectionary" savai ražotnei meklē maiņas meistaru, mehāniķi, tehnoloģu, kvalitātes tehniķi, pētniecības struktūrvienības vadītāju un vietnieku, iepirkumu struktūrvienības vadītāju.

Jau vēstīts, ka pavasara beigās Kiprā reģistrētā uzņēmuma "Mediahold SBC Limited" meitasuzņēmums "Chocolette Confectionary" Jelgavā, Aviācijas ielā, plāno atklāt šokolādes fabriku, noskaidroja aģentūra LETA.

Informācija "Chocolette Confectionary" mājaslapā liecina, ka uzņēmums ražo produkciju ar zīmolu "Red" - tumšās un piena šokolādes tāfelītes.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Chocolette Confectionary" dibināta 12.maijā un tās vienīgais īpašnieks un valdes loceklis bija Krievijas pilsonis Igors Sladkovs. Taču vēlāk uzņēmums nonācis "Mediahold SBC Limited" īpašumā un par valdes locekli kļuvusi Krievijas pilsone Anastasija Repina. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 250 000 eiro.