"Tez Tour" nākamā gada vasaras sezonā piedāvās jaunu ceļojuma galamērķi - Itālijas pilsētu Katāniju

Rīga, 13.dec., LETA. Tūrisma operators "Tez Tour" nākamā gada vasaras sezonā piedāvās tūristiem doties uz jaunu ceļojuma galamērķi - Itālijas pilsētu Katāniju, kas atrodas Sicīlijas austrumu piekrastē pie Jonijas jūras, aģentūrai LETA pastāstīja "Tez Tour" direktors Baltijas valstīs Konstantīns Paļgovs.

Tāpat "Tez Tour" jau otro gadu pēc kārtas klientiem vasaras sezonā būs iespēja doties arī uz Itālijas kūrortpilsētu Rimini, kas šā gada vasaras sezonā bija starp populārākajiem "Tez Tour" ceļojumu galamērķiem.

Viņš arī pastāstīja, ka "Tez Tour" ir parakstījis sadarbības līgumu ar Latvijas nacionālo aviokompāniju ''airBaltic" par to, lai "Tez Tour" klienti varētu doties ceļojumos ar jauno ''Bombardier'' CS300 lidmašīnu. Pēc Paļgova teiktā, klienti vēlas ērtības un normālu servisu, par ko gatavi maksāt. Priekšroka tiek dota pazīstamām aviokompānijām, kurām ir laba reputācija un reisi neaizkavējas. Latvijas iedzīvotāji priekšroku dod vietējai aviokompānijai.

Paļgovs norādīja, ka cilvēki salīdzinoši savlaicīgi gatavi rezervēt ceļojumus vasaras sezonai, jo vēlas plānot brīvdienas, un izmantot kūrortpilsētu viesnīcu piedāvātās atlaides par ļoti laicīgi veiktām rezervācijām. "Tā ir Eiropas tendence - rezervēt ceļojumu divus, trīs vai četrus mēnešus pirms izlidošanas laika. Savlaicīgu rezervāciju gadījumā viesnīcas dod speciālas atlaides - Turcijā vai Spānijā līdz pat 25% apmērā no sākotnējās cenas, kas tūrisma jomā ir ļoti liela atlaide," teica "Tez Tour" direktors Baltijas valstīs.

Paļgovs arī sacīja, ka grupu ceļojumos nākamā gada vasaras sezonā joprojām pirmajā vietā varētu ierindoties Turcija, ja tajā nebūs dramatisku ģeopolitisku satricinājumu, kam varētu sekot Grieķija un Itālija. Savukārt starp individuālajiem ceļojumu galamērķiem nākamgad populārākie varētu būt Apvienotā Karaliste, Vācija un Skandināvija.

Jau ziņots, ka pagājušajā gadā "Tez Tour" apgrozīja 21,924 miljonus eiro un nopelnīja 455 248 eiro.

"Tez Tour" reģistrēta 2002.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2846 eiro. Tā 100% daļu pieder Luksemburgā reģistrētajai kompānijai "Azimuth Investments S.A.", liecina "Firmas.lv" informācija.