Tūrisma aģentūras "Griffin Marine Travel" apgrozījums pērn pieauga par 3,8%

Rīga, 26.okt., LETA. Tūrisma aģentūra "Griffin Marine Travel" pērn strādāja ar 5,150 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,8% vairāk nekā 2014.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa saruka par 13% un bija 294 725 eiro, liecina "Firmas.lv" publiskotais kompānijas finanšu pārskats.

Uzņēmuma vadības ziņojumā sacīts, ka pērn uzņēmums galveno uzmanību veltīja iekšzemes tirgus izpētei un jaunu klientu piesaistīšanai. "Tā kā uzņēmums īpašu uzmanību pievērš klientu apkalpošanas kvalitātei, tam ir izveidojies stabils klientu loks un, neskatoties uz krīzes situāciju, klientu skaits uzņēmumā pieaug. Uzņēmums plāno turpināt darboties izvēlētajās nišās, attīstot savu kompetenci," teikts vadības ziņojumā.

Uzņēmuma vadības turpmākais uzdevums ir nodrošināt ierasto kvalitāti, optimizēt nodokļus un attīstīt uzņēmumu. "Tāpat, ņemot vērā esošo ekonomisko situāciju valstī, uzņēmumu maksātspēju un rēķinu apmaksas nokavējumus, uzņēmuma vadības uzdevums ir diversificēt tirgu un veidot sadarbību ar Latvijas un ārvalstu uzņēmumiem," norādīja uzņēmuma vadība.

Kā liecina "Firmas.lv" dati, 2014.gadā "Griffin Marine Travel" strādāja ar 4,962 miljonu eiro apgrozījumu un guva 338 591 eiro peļņu.

"Griffin Marine Travel" Komercreģistrā iegrāmatota 1997.gadā, tās pamatkapitāls ir 5,6 tūkstoši eiro, un tā pieder Kipras uzņēmumam "Shamrock Marine Holdings Limited" (59%) un Latvijas pilsonim Uldim Martinsonam (41%).