"Koblenz drošība" pērn palielināja apgrozījumu par 24%

Rīga, 5.okt., LETA. Apsardzes kompānija SIA "Koblenz drošība" pērn palielināja apgrozījumu par 24%, sasniedzot 4 240 374 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

2014.gadā uzņēmums apgrozīja 3 432 412 eiro. Pērn uzņēmums teju trīskāršoja peļņu, sasniedzot 66 979 eiro, bet 2014.gadā peļņa bija 24 567 eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka pērn uzņēmuma darbība bija stabila, turpinot iepriekšējos gados iesākto attīstības kursu, palielinot klientu skaitu un paplašinot sniegto pakalpojumu darbības zonas. "Koblenz drošība" pērn nodarbināja vairāk nekā 200 darbiniekus, papildus piesaistot vairāk nekā 250 apakšuzņēmēju darbiniekus.

Šogad uzņēmuma vadība paredz turpināt attīstīt galvenos darbības virzienus, izstrādāt un attīstīt jaunu produktu un pakalpojumu sniegšanu, ieviest modernas tehnoloģijas un apgūt jaunus tirgus. Viens no svarīgākajiem uzdevumiem ir palielināt mēneša apgrozījumu un jauno klientu skaitu. Tāpat plānots paplašināt pakalpojumu sniegšanas teritoriju Jelgavā, Kurzemē un Vidzemē.

Uzņēmums šogad plāno pabeigt arī centrālās apsardzes pults būvi un tehnisko aprīkošanu un sertificēt to. Plānota arī jaunas pamata biznesa datorprogrammas ieviešana, kas ļaus veikt izmaiņas biznesa procesos un pakalpojumu procedūrās, norādīts vadības ziņojumā.

SIA "Koblenz drošība" ir dibināta 1996.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 30 735 eiro. 90,04% uzņēmuma pieder Simonai Deiftai, bet 9,96% - Antonam Koņevņikovam.

"Koblenz drošība" sniedz pakalpojumus Rīgā un Rīgas reģionā, Salaspilī, Ādažos, Jelgavā un Ventspilī, kā arī citur Latvijā. Uzņēmuma klientu loks (juridiskās un fiziskās personas) sasniedz 8000.