"Eco Baltia grupu" atstāj valdes locekle Dace Jansone

Rīga, 3.okt., LETA. Vides apsaimniekošanas uzņēmumu grupu "Eco Baltia grupa" atstājusi valdes locekle Dace Jansone, aģentūrai LETA apstiprināja grupas pārstāve Ilze Čikule.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, izmaiņas valdē reģistrētas 26.septembrī. Jansone uzņēmuma valdē darbojās no 2014.gada 14.aprīļa.

Darbu valdē turpina valdes priekšsēdētājs Māris Simanovičs, valdes locekle Jolanta Jēkabsone, valdes locekle Anita Saulīte un valdes loceklis Jānis Butkevičs.

Čikule aģentūrai LETA arī pastāstīja, ka Jansone darba attiecības ar "Eco Baltia" uzņēmumu grupu beigusi šī gada 20.septembrī, atstājot arī "Eco Baltia grupas" Korporatīvās komunikācijas departamenta vadītājas amatu.

Darba attiecības izbeigtas, abām pusēm par to iepriekš vienojoties, piebilda Čikule.

Kā ziņots, "Eco Baltia grupa" pērn, salīdzinot ar 2014.gadu, palielinājusi peļņu, sasniedzot 2,78 miljonus eiro, aģentūru LETA informēja "Eco Baltia" pārstāvji.

Uzņēmumu grupas apgrozījums pērn bijis 45,5 miljoni eiro, kas ir par 1,4% vairāk nekā 2014.gadā.

"Eco Baltia grupas" uzņēmumos kopumā strādā 600 darbinieki. Pagājušajā gadā grupas uzņēmumi valstij nodokļos nomaksāja vairāk nekā 5,2 miljonus eiro. Latvijā un ārvalstīs grupas uzņēmumi apkalpo vairāk nekā 46 600 klientus.

"Eco Baltia grupas" uzņēmumi ir nozares līderis Latvijā, kas nodrošina pilnu atkritumu apsaimniekošanas ciklu - sākot no atkritumu savākšanas un šķirošanas un noslēdzot ar pārstrādi un otrreizējo izejvielu eksportu.