"Capitalia" palielinās pamatkapitālu līdz 500 000 eiro

Rīga, 23.sept., LETA. Finanšu un investīciju uzņēmums "Capitalia" palielinās pamatkapitālu par 273 510 eiro - līdz 500 000 eiro, teikts kompānijas paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Kompānijas pārstāvji informē, ka akcionāru sapulcē šodien nolemts palielināt pamatkapitālu no 226 490 eiro līdz 500 000 eiro. Pamatkapitāls tiks palielināts, izlaižot jaunas parastās akcijas, kā arī priekšrocības akcijas. Atbilstoši apstiprinātajiem pamatkapitāla palielināšanas noteikumiem pieteikties jaunemitētajām akcijām varēs līdz 2016.gada 23.oktobrim.

"Pamatkapitāls tiek palielināts, lai stiprinātu uzņēmuma bilanci un sagatavotu kompāniju turpmākam izaugsmes posmam," skaidro kompānijas pārstāvji.

"Capitalia" ir izveidota 2007.gadā, un tās vienīgais īpašnieks, pēc "Firmas.lv" datiem, ir Simons Tamuļonis (Simonas Tamulionis), taču uzņēmums ir akciju sabiedrība, tādēļ tam nav Uzņēmumu reģistram jāsniedz ziņas par īpašniekiem, un šī informācija var neatbilst patiesībai. Kompānijas padomes priekšsēdētājs ir finanšu konsultanta "Superia" direktors Mārtiņš Krūtainis.