Viesnīcas "Wellton" pārvaldītāja "Mogotel" apgrozījums pērn pieauga par 32,2%

Rīga, 2.sept., LETA. Viesnīcu pārvaldītājs "Mogotel", kuram pieder "Wellton" zīmols, pērn strādāja ar 12,941 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 32,2% vairāk nekā gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" informācija.

Savukārt kompānijas peļņa pērn bija 238 360 eiro, kas ir par 24,9% vairāk nekā gadu iepriekš.

Kompānijas vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmuma darbība pagājušajā gadā kopumā bija ļoti veiksmīga un tās attīstību ietekmēja vairāki faktori - jaunu viesnīcu pievienošana viesnīcu tīklam un neliels, bet stabils tūristu skaita pieaugums Rīgā. Attīstību ietekmēja arī viesnīcu zīmolu "Wellton" un "Rixwell" attīstība un atpazīstamība, efektīva klientu piesaistes sistēma, efektīva izmaksu un finanšu kontroles sistēma, kā arī efektīva pārdošanas un mārketinga stratēģija.

Uzņēmuma vadība norāda, ka pagājušajā gadā kompānija palielināja pārdošanas rezultātus, pateicoties jaunu viesnīcu piesaistei tīklam un informācijas tehnoloģiju inovācijām. Pārdošanas rezultātus pozitīvi ietekmēja arī veiksmīgi izvēlēta pārdošanas un mārketinga stratēģija, kā arī ieguldījumi darbinieku apmācībā un attīstībā. "Mogotel" pērn aktīvi turpināja arī 2014.gadā iesāktos uzņēmuma standartizācijas, kontroles un optimizācijas procesus, kā arī pērn kompānija noslēdza divus jaunus operēšanas līgumus.

Šogad uzņēmums plāno palielināt operējamo viesnīcu skaitu par divām, kā arī kāpināt viesnīcu korporatīvo klientu īpatsvaru par 5%, uzturēt veiksmīgas biznesa attiecības ar jau esošajiem partneriem, kā arī nostabilizēt pastāvīgu partneru un klientu plūsmu. Plānots arī uzlabot un attīstīt darbinieku piesaistes, atlases un motivācijas procesus un turpināt aktīvi veicināt zīmolu atpazīstamību.

"Mogotel" 2014.gadā apgrozīja 9,78 miljonus eiro un nopelnīja 190 828 eiro. Uzņēmums dibināts 2011.gadā, tā pamatkapitāls ir 2845 eiro. "Mogotel" vienīgais īpašnieks ir Vadims Muhins.