"Rīgas ūdens" par 2,1 miljonu eiro no "Rīgas apsardzes sabiedrības" pirks apsardzes pakalpojumus

Rīga, 2.sept., LETA. Pašvaldības SIA "Rīgas ūdens" par 2,1 miljonu eiro pirks apsardzes pakalpojumus no SIA "Rīgas apsardzes sabiedrība", liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

"Rīgas ūdens" bija izsludinājis iepirkuma konkursu par apsardzes pakalpojumu sniegšanu, tostarp drošības sistēmu piegādi un montāžu, drošības sistēmu tehnisko uzturēšanu, tehnisko apsardzi, fizisko apsardzi un patrulēšanas pakalpojumus.

Konkursā uzvarēja uzņēmums "Rīgas apsardzes sabiedrība", kurš piedāvāja nodrošināt apsardzes pakalpojumus par 2,1 miljonu eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

"Rīgas apsardzes firma" reģistrēta 2004.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 28 457 eiro. Uzņēmuma apgrozījums 2015.gadā bija 4,91 miljons eiro un peļņa 24 400 eiro. "Rīgas apsardzes firma" pilnībā pieder Anatolijam Miliņevskim, liecina "Firmas.lv" informācija.

Miliņevskim pieder kapitāla daļas vēl četros uzņēmumos, no kuriem pāris ir saistīti ar apsardzes pakalpojumu sniegšanu.

Šā gada janvārī "Rīgas apsardzes sabiedrība" uzvarēja iepirkuma konkursā par apsardzes pakalpojumu sniegšanu Ekonomikas ministrijai un noslēdza 39 089 eiro līgumu par ēkas Rīgā, Brīvības ielā 55, fiziskās un tehniskās apsardzes nodrošināšanu.