Tūrisma operators "Tez Tour" šogad ir ieguldījis apmēram 100 000 eiro tūrisma biroja atvēršanā Rīgā

Rīga, 1.sept., LETA. Tūrisma operators "Tez Tour" šogad ir ieguldījis apmēram 100 000 eiro tūrisma biroja atvēršanā "Berga bazārā", Rīgā, aģentūrai LETA pastāstīja "Tez Tour" direktors Baltijas valstīs Konstantīns Paļgovs.

"Mēs atvērām jaunu biroju "Berga bazārā" un šogad strādājām ne tikai kā tūroperators, bet kā tūrisma aģentūra. Ļoti daudz individuālo klientu grib redzēt tūroperatoru, ar kādu viņu lido, rezervēt, maksāt pa tiešo un saņemt informāciju no firmas rokās. Mēs to pilnībā saprotam, ka cilvēkiem svarīgi ir atdot savu naudu tiem, kas var izpildīt saistības. Protams, investīcijas bija lielas, jo ietvēra ne tikai remontu, bet arī aparatūras un tehnoloģiju iegādi, kā arī darba algas - nodrošināja trīs darba vietas. (..) Es domāju, ka tikai vasaras sezonā investīcijas būs ne mazāk kā 100 tūkstoši eiro, un tas ir tikai viena biroja atklāšanā "Berga bazārā"," teica Paļgovs.

Viņš piebilda, ka uzņēmums līdz šā gada beigām plāno atvērt vēl vienu tūrisma biroju Rīgā, savukārt reģionos nav plānojis palielināt kapacitāti.

Viņš arī pastāstīja, ka uzņēmums šogad jau desmito gadu pēc kārtas turpināja sadarbību arī nacionālo aviokompāniju "airBaltic", atverot jaunus galamērķus, kuru skaitu plānots palielināt arī 2017.gadā, taču pagaidām konkrētus nākamgad plānotos galamērķus viņš neatklāja.

Jau ziņots, ka pagājušajā gadā "Tez Tour" apgrozīja 21,924 miljonus eiro un nopelnīja 455 248 eiro.

"Tez Tour" reģistrēts 2002.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2846 eiro. Tā 100% daļas pieder Luksemburgā reģistrētajai kompānijai "Azimuth Investments S.A.", liecina "Firmas.lv" informācija.