"Baltic International Bank" padomē ievēlēts arī Hanss Frīdrihs fon Plocs

Rīga, 20.jūn., LETA. Pārvēlēta AS "Baltic International Bank" padome, un tajā ievēlēts arī Hanss Frīdrihs fon Plocs.

"Firmas.lv" datubāze liecina, ka no 17.jūnija padomes priekšsēdētāja amatā pārvēlēts Valērijs Belokoņs, priekšsēdētāja vietnieka amatā - Vlada Belokoņa, padomes locekļa amatā - Andris Ozoliņš, kā arī padomes locekļa amatā ievēlēts fon Plocs.

"Baltic International Bank" mājaslapā teikts, ka fon Plocs no 2005. līdz 2013.gadam strādājis par "Robert Bosch Co" starptautiskās konsultatīvās padomes locekli un par "Vitrulan International GMBF" valdes priekšsēdētāja vietnieku, kā arī no 2008. līdz 2013.gadam veicis "Robert Bosch Co" uzraudzības padomes locekļa pienākumus. Kopš 2011.gada Plocs veic konsultatīvās investīciju padomes priekšsēdētāja pienākumus "Green Gateway Fund", kas īsteno investīciju projektus ar mērķi samazināt CO2 izmešu apjomu.

Plocam ir daudzu gadu pieredze diplomātiskajā dienestā - viņš veicis Vācijas pārstāvja pienākumus NATO, bijis Vācijas vēstnieks Lielbritānijā un Krievijā.

"Baltic International Bank" lielākie akcionāri ir Valērijs Belokoņs (69,89%) un Vilorijs Belokoņs (30%).

"Baltic International Bank" dibināta 1993.gadā.

"Baltic International Bank" peļņa šogad pirmā ceturkšņa beigās sasniedza 1,17 miljonus eiro, kas ir 3,8 reizes vairāk nekā attiecīgajā periodā pirms gada.

Pirmā ceturkšņa beigās "Baltic International Bank" bija 12. pēc aktīviem lielākā banka Latvijā, liecina Latvijas Komercbanku asociācijas dati.