"Pica Lulū" paplašina piedāvājuma klāstu ar picu vegāniem

Rīga, 12.maijs, LETA. Picēriju tīkls "Pica Lulū" paplašina piedāvājuma klāstu, ēdienkartē ieviešot picu vegāniem, stāsta "Pica Lulū" pārvaldošā uzņēmuma SIA "Later LTD" direktore Sandra Gorbunova.

Viņa skaidro, ka šāda pica radīta, sekojot uztura paradumu tendencēm Latvijā. Vegāniem paredzētās picas nesatur dzīvnieku valsts izcelsmes produktus, tādējādi atbilstot vegānisma pamatbūtībai.

Picas vegāniem ir solis, lai turpinātu pilnveidot ēdienu piedāvājumu atbilstoši kādas sabiedrības daļas prasībām. Jaunā pica ir stratēģisks lēmums picērijas tālākā attīstībā, paplašinot piedāvājumu ar nišas produktiem, uzsver Gorbunova.

"Pica Lulū seko līdzi uztura tendencēm un klientu vēlmēm. Pieaugot vegānisma dzīvesveida popularitātei Latvijā, nolēmām piedāvāt picu vegāniem, kas atbilst viņu pamatprasībai - nesaturēt dzīvnieku valsts izcelsmes produktus, kā, piemēram, desu, olas, pienu, un citus produktus," atzīmē Gorbunova.

Picas vegāniem sastāvēs no tofu siera, picas mērces, kas pagatavota no zemesriekstu sviesta un rīsu etiķa, jūras kāposta, sezama sēkliņām un konservētiem ananasiem. Klientiem to būs iespējams pasūtīt uz jebkuru no picas pamatnēm - plāno, pilngraudu vai klasisko.

"Later LTD" ir picēriju tīkla "Pica Lulū" izveidotājs un franšīzes turētājs. Patlaban Latvijā ar zīmolu "Pica Lulū" darbojas astoņas picērijas Rīgā un Pierīgā.

''Pica Lulū" īpašnieces SIA "Later LTD" apgrozījums pērn audzis par vairāk nekā 600 000 eiro jeb 14%, sasniedzot 5,26 miljonus eiro, taču šogad uzņēmums plāno palielināt apgrozījumu līdz 5,63 miljoniem, kāpinot to par 7%, iepriekš aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, pērn uzņēmums nopelnīja 244 456 eiro, kas ir par 35% mazāk nekā 2014.gadā, kad peļņa bija 377 398 eiro.

SIA "Later LTD" dibināta 1993.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 57 084 eiro. "Later LTD" īpašnieki ir Elmārs Tannis (50%), Pēteris Ints Ruģelis (39,93%) un Kaspars Sūniņš (10,07%).