"Laima" turpina saldumu veikalu tīkla renovāciju un atver jaunus veikalus

Pēc renovācijas durvis atkal vēris viens no senākajiem "Laima" saldumu veikaliem Rīgā - Valdemāra ielā. Veikala renovācijā ieguldīti vairāk kā 60 tūkstoši eiro. Tas šogad jau ir ceturtais veikals, kas renovēts atbilstoši jaunajam "Laimas Mīlestības vēstniecību" konceptam.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja uzņēmumā, līdz gada beigām atbilstoši šim konceptam tiks renovēts arī saldumu veikals Tallinas ielā. Savukārt jau nākamnedēļ tiks atvērts pavisam jauns "Laima" saldumu veikals Jūrmalā uz Jomas ielas.

Kopējā investīciju summa plānota 300 tūkstošu eiro apjomā.

"Mērķtiecīgi turpinām Laimas saldumu veikalu tīkla attīstību, jo katrs veikals pēc renovācijas kļūst par Laimas zīmola vēstniecību, piedāvājot patērētājiem svaigāko un plašāko produktu spektru. Jaunatvērtais veikals Valdemāra ielā ir viens no senākajiem Laimas saldumu veikaliem. Pēc renovācijas, atbilstoši "Laimas Mīlestības vēstniecību" konceptam, veikali veidoti kā vieta, kur ne tikai iespējams iegādāties Laima, Staburadze un Gutta produktus, bet arī iespējams uz vietas tos nobaudīt un pavadīt laiku kopā ar ģimeni vai draugiem. Papildus tam saldumu veikalos ir uzstādīti informatīvie stendi, kuros var interaktīvā veidā iepazīties ar Laimas produkcijas pilnu spektru, iegūt informāciju par jaunajiem produktiem, uzņēmuma aktualitātēm, kā arī sniegt savus komentārus un atsauksmes uzņēmumam," norāda "Saldumu tirdzniecības" valdes priekšsēdētājs Arvis Jansons.

Kopumā šobrīd darbojas 26 Laimas saldumu tirdzniecības veikali. To vēsture aizsākas 1990-to gadu sākumā, kad pie saldumu rūpnīcām tika atvērti pirmie, toreiz saukti par uzņēmumu firmas veikaliem.