Latvijas uzņēmums "Lotos Pharma" plāno atvērt pārstāvniecību Ukrainā

Latvijas farmācijas uzņēmums SIA Lotos Pharma ir veiksmīgi pabeidzis savu ražoto produktu reģistrāciju Ukrainā, kur tuvākajā laikā uzņēmums plāno atvērt arī savu pārstāvniecību, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja uzņēmuma pārstāvis.

“Produktu reģistrācijas procesu Ukrainā uzsākām neilgi pēc uzņēmuma pieteikšanas Latvijas tirgū. Neraugoties uz šī brīža saspīlēto situāciju Ukrainā, kad lielākā daļa uzņēmumu izvēlas slēgt savas pārstāvniecības, mēs savus plānus neesam mainījuši un plānojam, ka pirmo 3-4 gadu pārstāvniecības pastāvēšanas laikā sasniegsim lielākus pārdošanas apjomus nekā Latvijā, līdzīgi kā tas šobrīd ir farmācijas nozares flagmaņiem Olainfarm un Grindeks," sacīja uzņēmuma vadītājs Kaspars Ivanovs.

“Pirms nonākšanas tirgū, katram mūsu produktam tiek veikti ilgermiņa pētījumi – novērojumi, lai izvērtētu katra produkta efektivitāti. Pēc iegūtajiem, pārliecinošiem rezultātiem, kā pirmos divus mūsu produktus Ukrainā sāksim tirgot Sinunorm Caps un Sinunorm balzāmu, kuri paredzēti elpceļu veselības uzlabošanai," skaidro Ivanovs.

Šobrīd uzņēmuma produkti atzinību speciālistu un pacientu vidū guvuši Baltijas valstīs. Interesi par produktu ieviešanu vietējos tirgos izrādījušas arī tādas valstis kā Polija, Gruzija un Azerbaidžāna.
Ikviens, farmācijas uzņēmuma SIA Lotos Pharma produkts, tiek izstrādāts sadarbībā ar vadošajiem Baltijas medicīnas speciālistiem, pētniekiem un zinātniekiem, lai radītu produktus, kas atbilst pat visaugstākajām prasībām, ir droši lietošanai ikvienam – gan pašiem mazākajiem, gan senioriem, un ir izstrādāti saskaņā ar cilvēka organisma vajadzībām.