"Neste Latvija" trešo gadu iegūst zeltu "Ilgtspējas indeksā"

SIA "Neste Latvija" trešo gadu saņem zelta godalgu par ilgtspējīgu un atbildīgu uzņēmējdarbības pieeju, kā arī saņēma atzinību kā "Dzimumu līdztiesīgākais uzņēmums 2013", pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja uzņēmuma pārstāvis.

Uzņēmumam ceturto gadu piešķirta arī "Ģimenei draudzīga komersanta" atzinība.

SIA "Neste Latvija" valdes priekšsēdētājs Artu Airiainens: "Esam gandarīti, ka uzņēmuma ieguldījumi tālredzīgā uzņēmuma darbības politikā ir novērtēti ar zeltu jau trešo gadu pēc kārtas. Vienmēr rūpējamies, lai mūsu uzņēmumā visos līmeņos būtu vienlīdzīga un godprātīga attieksme darbinieku vidū, tādēļ esam priecīgi par saņemtajām atzinībām dzimumu līdztiesības un ģimenei draudzīgas vides kategorijās."

"Ilgtspējas indekss" pēc starptautiski atzītas metodoloģijas palīdz uzņēmumiem novērtēt savas darbības ilgtspēju un korporatīvās atbildības līmeni piecās jomās - stratēģijā, tirgus attiecībās, darba vidē, vidē un sabiedrībā. SIA "Neste Latvija" ir viens no 42 uzņēmumiem, kas novērtēja savu sniegumu par ilgtspējīgu un sociāli atbildīgu darbības politiku. "Ilgtspējas indeksa" zelta kategorijai šogad kvalificējās 11 uzņēmumi. "Ģimenei draudzīga komersanta" statusu Labklājības ministrija šogad piešķīra 15 uzņēmumiem, kuru darbības politika un pakalpojumi ir draudzīgi bērniem un ģimenēm.

Par SIA "Neste Latvija":

SIA "Neste Latvija" ir "Neste Oil" korporācijas meitas uzņēmums, kas Latvijā strādā jau 24 gadus.Uzņēmums nodarbojas ar "Neste Oil" ražotās degvielas mazumtirdzniecību, degvielas un šķīdinātāju vairumtirdzniecību, kā arī naftas produktu uzglabāšanu un pārkraušanu Rīgas terminālī. "Neste Oil" DUS tīklu Latvijā veido 62 stacijas visā valstī.