"Jēkabpils siltums" pērn ievērojami kāpinājis peļņu

Jēkabpilī reģistrētais uzņēmums SIA "Jēkabpils siltums" pērn krietni uzlabojis uzņēmuma finanšu rādītājus, 2012.gadu noslēdzot ar 29 542 lielu peļņu, liecina portāla Firmas.lv informācija.

"Jēkabpils siltums" 2011.gadā strādājis ar 60 931 latu lieliem zaudējumiem, bet pērn no "mīnusiem" izkļuvis, nopelnot 29 542 latus.

Kaut arī "Jēkabpils siltums" saimnieciskā darbība 2011.gadā radīja nelielus zaudējumus, pērn uzņēmums finanšu iespēju robežās turpinājis iekārtu un tehnoloģiju renovāciju papildus obligātajām iekārtu pārbaudēm, teikts uzņēmuma vadības ziņojumā.

"Jēkabpils siltums" mērķis ir arī turpmāk, tāpat kā iepriekš, veikt iekārtu rekonstrukcijas darbus, kā arī tehnoloģisko procesu modernizāciju un darbinieku darba un sadzīves apstākļu uzlabošanu. Energonesēju cenu pieauguma dēļ ir nepieciešams modernizēt ražošanu, lai vismaz daļēji kompensētu ražošanas izmaksu ietekmi uz siltumenerģijas cenu.

Pēc portāla Firmas.lv informācijas, uzņēmums reģistrēts 1991.gada 13.jūnijā, savukārt komercreģistrā iegrāmatots 2003.gada 24.aprīlī. Tā pamatkapitāls ir 2 199 667 lati.

Uzņēmuma vienīgie īpašnieki ir Jēkabpils pilsētas pašvaldība.