"Ķekava Foods" trīs jaunu gatavo mērču un trīs jaunu buljonu izstrādē ieguldījis 25 000 eiro

Rīga, 18.febr., LETA. AS "Ķekava Foods" trīs jaunu gatavo mērču un trīs jaunu buljonu izstrādē ieguldījis 25 000 eiro, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

"Ķekava Foods" mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Maija Avota norāda, ka jaunie produkti, ņemot vērā aktuālās uztura tendences visā pasaulē un cilvēku atšķirīgās individuālās vajadzības, ir bez laktozes un glutēna. Jaunās mērces un buljoni izstrādāti un testēti pusgadu.

Uzņēmuma preču sortimentā turpmāk būs pieejams dārzeņu, vistas gaļas un liellopu gaļas buljons, kā arī sarkanvīna mērce, siera mērce un krēmīgā mērce ar citrona garšu.

Jau vēstīts, ka "Ķekava Foods" finanšu gadā, kas ilga no 2022.gada 1.jūlija līdz 2023.gada 30.jūnijam, strādāja ar 111,186 miljonu eiro apgrozījumu un cieta zaudējumus 1,648 miljonu eiro apmērā. Pagājušā finanšu gada dati pagaidām nav publiskoti.

Kompānija reģistrēta 1991.gadā, un tās pamatkapitāls ir 20 432 962 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. "Ķekava Foods" lielākā īpašniece ir Lietuvas "Akola Group".
Raksta pirmavots